Er der noget på dit studie, som kan gøres bedre, smartere eller anderledes? Så har vi brug for dig i studienævnet.

Kan eksamensformen f.eks. forbedres på bestemte fag? Er fagene generelt sat rigtigt sammen? Er arbejdsbyrden ligeligt fordelt på studiet? Og matcher ECTS-pointene fagenes tyngde?

Dét og meget mere kan du være med til at påvirke i studienævnsarbejdet. Her er du nemlig med til at evaluere og videreudvikle dit studie og dine egne muligheder.

Dine synspunkter er vigtige
Din stemme vægter lige så højt som undervisernes og ledelsens, når f.eks. fagpakker skal godkendes og undervisningsforløb skal evalueres eller gentænkes. Det er derfor essentielt, at der er lige så mange studerende som undervisere i studienævnet.

Hvad siger de studerende i studienævnet?
De studerende, som er med i studienævnet, fremhæver, at de får et stærkt netværk og en masse erfaring med at arbejde i en stor organisation sammen med andre studerende, undervisere og ledelse, hvilket er et godt punkt på deres CV. Derudover får de lov at være talerør for deres medstuderende og skabe reélle forbedringer på deres studie.

Hvordan kommer du med i studienævnet?
Det kan lyde omstændigt at stille op til valg, men i virkeligheden handler det om, at du registrerer dig i valgsystemet mellem den 6. og 12. oktober (inden kl. 12). Derefter stemmes alle de studerende ind i de respektive studienævn. Dette foregår typisk ved et fredsvalg – det vil sige, at du typisk får plads i studienævnet, når du har registreret dig.

Gør en forskel – vi har brug for dig og dine tanker i studienævnet!

Læs mere om de enkelte studienævn, og hvordan du kommer med.

Oops, an error occurred! Code: 20240529082843d26606ba