Om ABC

Hvem er vi?

Academic Business Council (fork. ABC) er et studenterpolitisk organ, der repræsenterer dig og dine medstuderende som læser HA, Ha(jur), BScB, Cand. Merc. og ITKO på AU, BSS. Vi arbejder på at forbedre og kvalitetssikre alle faglige områder, såsom eksamener, pensum og alt akademisk relateret på dit studie. Vi tager ansvar og stræber mod et bedre studiemiljø.

Vi fungerer som de studerendes faglige ansigt udadtil og over for faglige interesseorganisationer samt Aarhus Universitet.

Hvad kan du bruge os til?

ABC er stedet du kan henvende dig, når du har gode idéer eller frustrationer, du ikke ved hvad du skal gøre ved. Så længe det har faglig relevans, vil vi imødekomme dine forespørgsler og arbejde med dig og dine medstuderende mod forbedring af pågældende emner.

Vi lytter til dig og din mening hvad angår undervisning, og vi vil sørge for at forbedre og påvirke beslutningerne vedrørende din uddannelse.

Hvem samarbejder vi med?

I ABC sidder der repræsentanter i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi, som samarbejder med Studieledelsen om at varetage de studerendes faglige interesser. Vi er dermed det direkte led til skolens ledelse og har mulighed for at kvalitetssikre dig som studerende og dit faglige studiemiljø.

ABC er et fagråd og en del af Studenterrådet, Aarhus Universitet. Vi er repræsenteret med 5 mandater i Fællesrådet, og har dermed næstmest indflydelse på Fællesrådets møder når større beslutninger skal tages på vegne af de studerende. Læs mere om hvad Studenterrådet og Fællesrådet er.

Vil du være med?

Synes du studenterpolitik er spændende og ønsker du større indflydelse på din uddannelse? Som medlem har du mulighed for at involvere dig i studenterpolitik, tage ansvar og have stor indflydelse på vegne af mange studerende på AU, BSS.

Academic Business Council har jævnligt møder hvor vi diskuterer og varetager fagligt relevante emner på dit studie. Det er åbne møder og alle er velkomne til møderne, både som engageret eller lyttende deltager.

Læs mere om at være Aktiv i ABC.