Ingen nyheder i denne liste

Karrierearrangementer

tir 09 mar
15:00-16:00 | Online via zoom
Optimer din LinkedIn-profil
Til webinaret vil du blive klogere på, hvordan du kan optimere din LinkedIn profil, så du bliver mere synlig for fremtidige arbejdsgivere.
ons 17 mar
16:00-18:00 | Online
PWC Tax & Legal event
Læser du Cand.jur., Cand.merc.jur., HA(jur.) eller Cand.merc.aud. og drømmer du om en karriere i et af verdens førende konsulenthuse? PwC inviterer til virtuelt karriereevent, hvor du kan blive klogere på dine karrieremuligheder som graduate eller studentermedhjælper i Tax & Legal i Aarhus.
tor 25 mar
15:00-17:00 | Online via Zoom
Juridisk karriere-event
Dette virtuelle event er for dig, som læser jura på bachelor, cand.jur. eller cand.merc.(jur.). Deltag, og bliv klogere på dine karrieremuligheder.
tir 13 apr
15:00-16:00 | Online via Zoom
Optimize your CV and application
This webinar is for you if you want to optimize your CV and/or application.
ons 14 apr
12:00-16:00 |
Matchday
Join MATCHDAY and get the chance to meet with up to 12 employers with a specific interest in recruiting students and graduates at Aarhus University, Herning. This is a great opportunity for you to be inspired about your career path and to learn more about specific graduate positions, student jobs and project collaborations. The event is for students at Aarhus University, Herning.