Nyheder og arrangementer

Sulten? Nu er kantinerne på campus åbne igen

Sulten? Nu er kantinerne på campus åbne igen

26.08.2021Grundet corona-restriktioner har mange af kantinerne på Aarhus Universitet været lukket det meste af foråret og sommeren. Nu koges, steges og brases der igen i kantinerne – og studerende og medarbejdere kan derfor forsyne sig med mad og drikkevarer på campus.

Student Day hos Rambøll!

26.08.2021Kunne du tænke dig at starte din karriere i en global ingeniør-, arkitekt- og rådgivervirksomhed? Så kom til Student Day på Rambølls kontor i Aarhus den 13. september kl. 15.30 – 19.00.

Nu er efterårets kurser åbne i Brightspace. Foto: AU

Nu er efterårets kurser åbne i Brightspace

17.08.2021Alle studerende har nu adgang til efterårets kurser på AU’s nye læringsplatform Brightspace, som har afløst Blackboard ved semesterstart. Som noget nyt skal du som studerende selv vælge, hvordan du vil modtage informationer om dine kurser. Læs mere her.

Studievejledningen giver her fem gode råd til, hvordan du får kickstartet dit studieliv på ny efter en lang nedlunkning. Foto: Ida Jensen

Fem gode råd til din #AUGenstart

16.08.2021Velkommen tilbage på campus! AU åbner sine døre til efterårssemesteret, og Studievejledningen giver her fem gode råd til, hvordan du får kickstartet dit studieliv på ny efter en lang nedlunkning.

Projekt-stilling til Jobtræf på Navitas

05.08.2021Ingeniøren søger studerende til projektansættelse i perioden 13. september til 3. november til at indgå i planlægning og afvikling af Jobtræf på Navitas.

Viser resultater 16 til 20 ud af 126

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

InformationCorona/COVID-19

Information om COVID-19

Aarhus Universitet er fuldt genåbnet, og alle medarbejdere og studerende har adgang til universitetet under forudsætning af, at retningslinjer for smitteforebyggelse overholdes. 

Hvis du ikke har opnået beskyttelse mod COVID-19 ved tidligere smitte eller vaccination, opfordres du til at lade dig teste, inden du møder frem på AU. Se mere information om test.


Andet