Brush up-kursus i matematik for nye diplomingeniører

Hvis du trænger til en genopfriskning af matematikken inden studiestart, kan vi tilbyde et kort brush up-kursus op til studiestart. Kurset er et frivilligt tilbud, der giver en genopfriskning af væsentlige områder fra matematik på A-niveau: algebra, ligninger, funktioner, differentiation, integration, vektorer og trigonometri.

Du vil her på siden kunne tilgå en anonym, online prætest. Hvis resultatet af testen indikerer, at du har behov for et brush-up kursus, vil du herefter blive tilbudt et kursusforløb, som vil bestå af:

  • En online selvstudie-del (et asynkront onlinekursus) med bl.a. videoer, tekster og opgaver
  • Et 2-dages kursus, hvor der følges op på aktiviteterne i selvstudie-delen. Her vælger du selv, om du vil deltage online eller ved fysisk fremmøde i Aarhus.

OBS: Kurset er et tilbud for dig, der er optaget på en diplomingeniøruddannelse på fakultetet Technical Sciences på Aarhus Universitet - og deltagelse i prætesten er en forudsætning for at kunne tilmelde sig.

Er du optaget på en bacheloruddannelse på fakultetet Natural Sciences eller på en civilingeniøruddannelse på fakultetet Technical Sciences, så skal du tage kurset dér  – se mere her.


Tilmelding og praktisk info

Præ-test og tilmelding

Link til prætesten finder du ude i højre side her. 

Når du har besvaret prætesten, vil du modtage yderligere information om tilmelding til Brush up-kurset.

Kursusdatoer

Kurset afholdes både op til sommer- og vinterstudiestart. Herunder vil du kunne se datoerne for det førstkommende kursus.

Det asynkrone kursus er tilgængeligt fra den 28. juli 2024 og frem til den 19. august 2024.

Det fysiske kursus vil blive afholdt den 19.-20. august 2024. Du vælger selv, om du vil deltage fysisk i Aarhus eller online.

Kursussted

Onlinekurset vil være tilgængelig på Aarhus Universitets læringsplatform, Brightspace. Der vil være et link til kursussiden på Brightspace, når du er færdig med prætesten. For at få adgang til Brightspace skal du bruge dit AU ID. AU ID kan du finde ved at logge ind på https://mit.au.dk/.

Øvrige praktiske informationer omkring den fysiske del af kurset vil blive offentliggjort på kursussiden på Brightspace.