Opslag

29.09.2021 | Opslag

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer – meld dig til AU Challenge 2021!

Har du lyst til at omsætte din faglighed til erfaring ved at arbejde med reelle, bæredygtige udfordringer i eksterne virksomheder? Og er du nysgerrig på, hvordan dit studie i samarbejde med studerende fra hele Aarhus Universitet kan bidrage til en bæredygtig udvikling? - så meld dig til AU Challenge 2021!

01.07.2021 | Opslag

Case Competition: Femern-forbindelsens effekt på dansk-tysk handel

Hvor stor indflydelse vil Femern-forbindelsen få på handlen mellem Danmark og Nordtyskland? Kandidatstuderende fra Politik og Økonomi på Aarhus BSS har hjulpet Dansk-Tysk Handelskammer med at finde svar.

15.04.2021 | Opslag

Top 10 i økonometri

Fire ph.d.-studerende fra Institut for Økonomi opnåede en placering blandt de ti bedste til årets verdensmesterskab i økonometri, Econometric Game.

06.08.2020 | Opslag

Crown Prince Frederik Fund

Legater til Harvard Kennedy School

02.07.2020 | Opslag

PRISOPGAVE 2021: ER DIN OPGAVE GULD VÆRD?

Emnerne for næste års prisopgaver er nu offentliggjort. Studerende fra Aarhus BSS får atter en særlig chance for at bevise deres akademiske kunnen – og måske tage første skridt på vejen i en fremtidig forskerkarriere.

25.05.2020 | Opslag

Fra studerende til iværksætter på fuld tid: Aarhus Universitet åbner kontorfællesskab for dimitterede startups

Aarhus Universitets iværksætterhus The Kitchen slår 1. juni dørene op til ”Level 2”, et nyt kontorfællesskab for dimitterede iværksættere, der står på tærsklen til et liv som virksomhedsejere på fuld tid. Her får de gode rammer til at tage det sidste skridt for at klare sig på markedsvilkår. Level 2 er et initiativ, som Aarhus Universitet og FEAS,…

31.01.2020 | Opslag

Studielivsambassadører på opdagelse i universitetsbyen

Iført selvlysende veste, spændte sikkerhedshjelme og fuldt opladte mobiler stod AU’s studielivsambassadører klar til en såkaldt Instawalk i Universitetsbyen en kold eftermiddag i januar. Kursen var sat mod grunden ved det gamle Kommunehospital, som lige nu er i fuld gang med at blive omdannet til AU’s nye campus.

30.01.2020 | Opslag

FinTech Scholarship

The Spar Nord Fonden invites students for a Fellowship to study Financial Technology and Entrepreneurship at University of California, Berkeley.

17.01.2020 | Opslag

Har du input til AU’s kommende klimastrategi?

Er du optaget af, hvordan Aarhus Universitet kan reducere sin CO2-udledning? Så mød op og kom med dine input den 29. januar, hvor AU’s bæredygtighedsnetværk er samlet for at drøfte universitetets klimastrategi.

05.12.2019 | Opslag

Bliv studerende på Europakollegiet

Bliver du kandidat til sommer?

Viser resultater 1 til 10 ud af 78

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste