think-cell

Beskrivelse

think-cell er et præsentationsværktøj med det formål at hjælpe dig med at kreere professionelle forretningspræsentationer på en hurtig og intuitiv måde. Værktøjet inkluderer et add-in til både Powerpoint og Excel. Denne software letter udarbejdelsen af grafer som waterfalls, Marimekkos og Gantts. Derudover kan du nemt tilføje ekstra information - såsom CAGR etc. til graferne ved få ekstra klik. Dermed hjælper softwaren dig med at kreere professionelle data-drevne grafer hurtigt, mens strukturen på slids'ene kan bibeholdes med auto-opdaterende agendaer.

Ønsker du at læse mere om think-cell, så besøg https://www.think-cell.com/


Licens

For at opnå en licens skal du være indskrevet som student på Århus Universitet, BSS, og have et gyldigt studienummer.
Softwaren kan kun benyttes til akademiske nonprofit formål af nuværende AU studerende og ansatte på BSS.
Hvis du opfylder ovenstående krav, så følg steps'ene under "Installationsguide".

Tidligere studerende og ansatte, og andre, som ønsker at benytte softwaren til ikke-uddannelsesformål skal købe licensen gennem en seperat aftale.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på bss.it@au.dk


Installationsguide

  1. Download programmet på nedenstående link, hvor du skal udfylde med følgende: "Du har allerede en trial eller leased licensnøgle" med din studie mail:

    Download
  2. Du vil modtage en mail som ser ud som nedenstående:  3. Klik på linket og du kommer til nedenstående side, hvor du skal gennem step 1-4:  4. Vedrørende step 5:
    Studerende skal komme forbi servicedesken for at få licensen. Supporterne i servicedesken (lokale 2628-M21 på Fuglesangs Allé) vil indtaste licensnøglen for dig. Det kræves at du viser et gyldigt studiekort og underskriver en licensaftale for at få licensen.