erhvervsmuligheder

Med en uddannelsesprofil hvor du kombinerer det bedste fra kemiens verden med det bedste fra den teknologiske ingeniørmæssige verden, har du gode kort på hånden, når du skal ud på arbejdsmarkedet.

Allerede efter den 3-årige bacheloruddannelse i Kemi og teknologi er du klar til at søge job. Da uddannelsen i Kemi og teknologi er en ny uddannelse er jobmarkedet under etablering. Der er generelt i samfundet behov for alle med en videregående uddannelse inden for Kemi og teknologi, og du vil som bachelor kunne finde ansættelse i en lang række områder. Vi forestiller os, at en del af de færdiguddannede får job på højteknologiske virksomheder som fx Aarhus United, Arla Foods, Danisco og Central Soja der alle arbejder med produktioner i stor skala inden for fødevareindustrien, og hvor anvendelsen af kemi og procesteknologi derfor har en central placering.

Inden for industrien er virksomheder som Cheminova og Haldor Topsøe, der begge beskæftiger sig med innovation og anvendelse af nye teknologier på miljøområdet, gode bud på en kommende arbejdsplads for en bachelor i Kemi og teknologi.

En anden gren i industrien er virksomheder som Grundfos, AKV og Danfoss som alle konkurrerer på et marked, hvor det handler om at kunne levere innovative løsninger, og derfor alle har særligt fokus på udvikling og produktion

Vejen til et job ved Carlsberg eller et af de øvrige bryggerier kan også være en mulighed, hvilket illustrerer hvor bred en uddannelse du får. En stor udvikling- og eksportvirksomhed som Lego kunne også være en mulighed - her er fortsat udvikling og nøje fastlagte produktionsstrategier en afgørende forudsætning for virksomhedens fortsatte succes.