1. Mål

1. Mål

Der udbydes kandidatuddannelser (2 årsværk) og masteruddannelser (1 1/2 årsværk) i områderne Softwareudvikling og Multimedier.

Masteruddannelsen skal sætte den studerende i stand til at arbejde selvstændigt på et højt niveau med løsning af centrale problemer inden for udvikling og brug af IT-systemer, at anvende og vurdere væsentlige teorier, metoder og teknologier i forbindelse med udvikling af IT-systemer.

Målgruppen for masteruddannelserne er personer, der allerede har arbejdet med IT i nogle år og som ønsker kompetencer på akademisk niveau indenfor IT. På uddannelsen optages bachlorer/personer med en uddannelse svarende til mindst en bachelorgrad og med mindst to års relevant erhvervserfaring.

Masteruddannelserne tilbydes som deltidsuddannelser, der kan følges samtidig med at man har et arbejde. Undervisningen er tilrettelagt så den udnytter de studerendes erhvervserfaring, og praktiske cases fra virksomheder spiller en stor rolle.

Kandidatuddannelsen skal sætte den studerende i stand til at arbejde selvstændigt på et højt niveau med løsning af begrebsmæssigt komplicerede informationsteknologiske problemer, at anvende og vurdere væsentlige teorier, metoder og teknologier i forbindelse med udvikling af IT-systemer.

Kandidatuddannelserne er et tilbud til studerende der netop har eller er ved at afslutte en bachelorgrad om at få en forskningsbaseret/videnskabelig IT-uddannelse på højt niveau. På uddannelsen optages bachelorer/personer med en uddannelse svarende til mindst en bachelorgrad.

Kandidatuddannelserne er tilrettelagt som fuldtidsstudier, og de forudsætter at de studerende anvender samme tid og energi som på et fuldtidsarbejde.