Generelle bestemmelser

Generelle bestemmelser

Nærværende studieordning er udformet i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 694 af 30. august 1993 om de naturvidenskabelige uddannelser på universiteter m.fl.

Studieordningen regulerer bacheloruddannelsen i idræt ved Aarhus Universitet.

Endvidere fastsætter studieordningen bestemmelser for opnåelse af faglig kompetence i forhold til gymnasiet, bifag i et af fakultetets fag i kombination med anden universitetsuddannelse og meritoverføring fra andre uddannelser.

Studietidsrammen for kandidatuddannelser med to gymnasiefag, hvoraf det ene er idræt, er 5½ år. Der skal ikke efterfølgende foretages faglig supplering i idræt.
Bacheloruddannelse
Et bachelorstudium er struktureret i et to-årigt studieprogram - 1. delen, samt et afrundingsprogram - bacheloråret.
Sidefagsuddannelse
Sidefagsuddannelsen i idræt, der kan indgå i eller supplere andre uddannelser ved videregående uddannelsesinstitutioner, består af de studieelementer, der udgør bacheloruddannelsens 1. del.
Studieenheder og studiepoint
Den mindste eksamensmæssige enhed betegnes fagmodul. Modulerne evalueres ved én eller flere prøver, der fastsættes i studieordningens kursusbeskrivelser. De godkendte prøveformer er anført i denne studieordning. Flere fagmoduler kan sammen udgøre en eksamensmæssig enhed.

Modulernes omfang angives ved studiepoints. Den normerede belastning for et års fuldtidsstudier svarer til 12 studiepoints.