Studiestartsdagene

Introdagene finder sted d. 21. - 23. august 2024.

De er en blanding af faglige og frivillige, sociale arrangementer, som er planlagt af tutorerne, der er ældre studerende på din uddannelse. 
Det er en rigtig god idé at deltage, så du får den bedst mulige start på dit studieliv.

  • Du finder programmet for dine introdage herunder (programmerne opdateres løbende)
  • Du finder yderligere information fra dine tutorer på siden 'Information fra tutorerne' i menuen.

Den normale undervisning begynder mandag d. 26. august 2024.

Du kan se dit skema på mitstudie.au.dk, når det ligger klar op til undervisningsstart, og din undervisningskalender (oversigt over undervisnings- og eksamensperioder i løbet af året) under menupunktet 'Undervisning' > 'Undervisningskalender og skema'.­­ 

Program for introdagene og info om hyttetur

Introdage på Fysik

Her finder du programmet for dine introdage (bemærk at der kan blive rettet i programmet, men du kan altid se datoen for den seneste version):

Hyttetur på Fysik

Som en del af introprogrammet arrangerer tutorforeningen en hyttetur for dig og dine nye klassekammerater, så I kan lære hinanden bedre at kende.

Hytteturen finder sted d. 6.-8. september 2024
I løbet af introdagene vil tutorerne fortælle mere om hytteturen.

Tilmeld dig hytteturen her (kommer senere)

Info fra dine tutorer

Dine tutorer er mere erfarne studerende, der tager i mod dig i introdagene og sørger for at introducere dig til studiet, dine nye medstuderende og livet som studerende på AU. De er organsieret som frivillige i en tutorforening.

Du finder mere info fra dine tutorer her


Vigtig viden i studiestartsdagene

Sådan finder du vej - download app'en AU Find

Når du som ny studerende skal lære at finde rundt på campus, så er hjælpen lige i din lomme - på universitetet har man nemlig sin egen app 'AU Find', der viser dig vej til de bygninger, du leder efter.

Læs mere og find link til at downloade app'en her. 

Når dit program for introdagene er klar herunder, kan du se, hvilke bygninger du skal være i.

Hav dit studienummer klar, inden du møder op

Under introdagene skal du bruge dit studienummer, og det er derfor vigtigt, at du har fundet det inden.

Du finder dit studienummer ved at logge ind på mitstudie.au.dk og kigge under punktet 'Personlige oplysninger'.Har du brug for hjælp?

Gennem din tid på Aarhus Universitet bliver der med garanti mange ting, du er i tvivl om, og heldigvis er der mange, som du kan søge hjælp hos - måske har du allerede nogle spørgsmål nu, og så er kontakterne herunder de helt rigtige for dig at kende:

Har du spørgsmål til studiestart, kan du kontakte dine tutorer (se under 'studiestartsdagene' i menuen) eller skrive til: 

Har du spørgsmål til studieliv, studievalg og trivsel, kan du se mere under 'Studievejledning' i menuen eller skrive til:

Har du spørgsmål til dit nye studie om f.eks. undervisning, eksamen, dispensationer, merit m.m., kan du skrive til Studieservice.


Følg din nye uddannelse og fakultetet Natural Sciences på...