Brush-up-kursus i matematik

Prætest og tilmelding

Efter at have gennemgået testen, vil du modtage yderligere information om tilmelding til Brush-up kurset. Kurset er gratis.

Brush-up matematik

Hvis du trænger til en genopfriskning af matematikken inden studiestart, kan vi tilbyde et kort brush up-kursus op til studiestart. Kurset er et frivilligt tilbud, der giver en genopfriskning af væsentlige områder fra matematik på A-niveau: algebra, ligninger, funktioner, differentiation og integration.

Du vil her på siden kunne tilgå en anonym, online prætest. Hvis resultatet af testen indikerer, at du har behov for et brush-up kursus, vil du herefter blive tilbudt et kursusforløb, som vil bestå af:

  • En online-del med bl.a. videoer, tekster og opgaver
  • En kursusdag, hvor der følges op på aktiviteterne i onlinekurset

NB: Kurset er kun for dig, der er optaget (eller forventer at blive optaget) på 'Faculty of Natural Sciences' på Aarhus Universitet - og deltagelse i prætesten er en forudsætning for at kunne tilmelde sig.  

Er du optaget på en teknisk bacheloruddannelse på fakultetet Technical Sciences, så skal du tage kurset dér - se mere her.


Tilmelding og praktisk info

Prætest og tilmelding

Link til prætest finder du her fra d. 15. juni 2021. 

Efter at have gennemgået testen, vil du modtage yderligere information om tilmelding til Brush-up kurset. Kurset er gratis.

Kursusdato

Onlinekurset forløber fra 9. august 2021- 18. august 2021. 

Dagskurset vil blive afholdt torsdag d. 19. august 2021. 

Kursussted

Onlinekurset vil være tilgængelig på Aarhus Universitets læringsplatform. Der vil være link til kursussiden, når du er færdig med prætesten.

Praktiske informationer offentliggøres på onlinekurset.