Skabe på Kemi

Leje af garderobeskabe på Institut for Kemi foregår gennem TKM.
Skabene er placeret i bygning 1514, på 1. sal bag Aud I og udlejes udelukkende for et helt undervisningsår ad gangen. Lejeperioden løber fra semesterstart til 31. maj i årsperioden.

Prisen for leje af skab pr. år er 100 kroner, og hvis det er første gang, du skal leje et skab, skal der desuden betales et depositum på 200 kroner, som tilbagebetales, når du afleverer nøglen rettidigt (31. maj) efter afslutning af din lejeperiode.
Hvis du allerede har en nøgle og skal bruge den igen i næste årsperiode, skal du ikke betale depositum igen, men kun årsleje for perioden.
 

For at leje et skab skal linket herunder benyttes, og udlevering af nøgle sker ved fremvisning af kvittering for betaling: 

Link til webshop-system

NB: 
Hvis du har en nøgle, hvor du har betalt depositum i en af de gamle webshops og ikke skal bruge den længere, så skal der udfyldes en speciel blanket for at få dit depositum retur, når du afleverer nøglen til TKM - de har blanketten klar til udfyldelse.

Det er muligt at få udleveret nøglen ved at skrive til tkm.udd.nat@au.dk for at aftale et tidspunkt for at mødes. Husk at sende din kvittering med.

Det understreges, at hvis nøglen efter lejeperioden ikke returneres rettidigt til TKM, så vil depositum blive tilbageholdt for at dække udgifter forbundet hermed. Opbevaring og brug af skabe sker på eget ansvar.
Ansvaret for rettidig returnering af nøgle påhviler alene lejer.

Har du spørgsmål til udlejning af skabe eller udlevering/indlevering af nøgle, finder du TKM's kontaktinformationer her.