Ny bachelorstuderende

Planlægningen af årets studiestart er i fuld gang. Tutorerne, som er ældre studerende, har planlagt et program til dig, så du som ny studerende kan se frem til nogle sjove og spændende uger, hvor du lærer AU og dine nye medstuderende at kende. Der vil blive vekslet mellem faglige og sociale aktiviteter, som giver dig en grundig introduktion til studielivet, din uddannelse og dine medstuderende.

På de følgende sider finder du det, du har brug for at vide om din studiestart:

  • program for introdage
  • nyttig viden til nye studerende
  • gode råd til De første uger på studiet

Du vil også modtage et velkomstbrev i din e-Boks.


Online studiestartsforløb Study@AU

Du kan allerede før din første dag på universitetet forberede dig på studiestarten gennem AU’s online studiestartsforløb. Forløbet hedder Study@AU og giver dig indblik i Aarhus Universitet og den uddannelse du begynder på, de mest relevante IT-platforme, og de fællesskaber du kan blive en del af som studerende på AU. Study@AU giver dig svar på en række praktiske spørgsmål, som kan være rare at have på plads, inden du møder op på universitetet første gang.

Forløbet er delt op i moduler, som kan tages enkeltvist. Det samlede forløb tager ca. et par timer at gennemføre. Du bliver automatisk tilmeldt Study@AU, når du er blevet optaget på en uddannelse på AU.

Du kan tilgå forløbet i Brightspace fra midten af August 2021. Du modtager en mail med nærmere information.  

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til studiestarten skal du kontakte din tutorforening, som du finder på siden 'Information fra tutorerne' under 'Introdage' i menuen, eller du kan sende en mail til studiestart.nat-tech@au.dk

Hvis du har spørgsmål til dit studie om eksempelvis undervisning, eksamen, dispensationer, merit, udlandsophold m.m., kan du skrive til Studieservice på studieservice.nat-tech@au.dk

Har du spørgsmål til studieliv, studievalg og trivsel, kan du kontakte vores studievejledere. Se mere under menupunktet 'Studievejledning' i menuen.


Følg Natural Sciences på...