Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Health Kandidat i Optometri og Synsvidenskab Studiemiljø Søg adgang til bygninger på Health

Søg adgang til bygninger på Health

ADGANG TIL BYGNINGER PÅ HEALTH, CAMPUS AARHUS:

Primo februar 2018 får alle studerende på Health automatisk tildelt adgang til de områder i Health's bygninger, som deres studieretning berettiger dem til (se detaljer nedenfor).

Det betyder, at når du har bestilt dit studiekort på mit.au.dk og modtaget det med posten, så har du adgang med det samme.

Når du modtager dit nye kort, modtager du samtidig en pinkode, der hører til kortet. Denne pinkode kan ændres på pinkode.au.dk. Bemærk, at du ikke selv kan vælge en ny kode, men du får tildelt en tilfældig kode.

Hvis du imod forventning ikke har adgang på dit studiekort, når du modtager det, kan du bruge nedenstående formular til at kontakte Bygningsservice. De vil så undersøge, hvorfor din adgang ikke virker, og derefter vende tilbage til dig.

Mistet eller ødelagt kort

Hvis du mister dit kort, eller det bliver ødelagt, skal du bestille et nyt på mit.au.dk.

Dine adgange bliver ikke automatisk overført til dit nye kort, og du skal derfor også bruge nedenstående formular til at kontakte Bygningsservice for at få dine adgange over på dit nye kort.

Hvad har jeg adgang til?

Hvis ikke andet er nævnt, er der adgang 24/7.

UddannelserAdgang til alle nævnte
Medicin
  • Medicinerhuset
  • VAB
  • Studiesalene i 1231 (KUN 2. semester BA)
Sundhedsfaglig kandidat
Kandidat i Sygepleje
Kandidat i Optometri og Synsvidenskab
Master i Klinisk Sygepleje
Folkesundhedsvidenskab (BA og KA)
  • Bygning 1264
  • Bygning 3410, Dalgas
  • Bygning 1150
Idræt
  • Bygning 3410, Dalgas
Odontologi
Tandplejer
Klinisk Tandtekniker
  • Studiesale og museum i 1611: hverdage kl. 7-18
  • Kantinen på Tandlægeskolen og Aud. C.: alle dage 7-20
Molekylær medicin
  • VAB

Hvor finder jeg mit AU-id?

Du finder dit AU-id ved at logge på mit.au.dk. Det står ved siden af dit navn på hovedsiden - klik på billedet for at se nærmere.

Klik på billedet for at forstørre det.

Hvad betyder numrene på mit studiekort?

Aarhus Universitet fik nyt layout på studiekort i april 2016, og herpå kan du finde de numre, der er vigtige for dig under din studietid (dette gælder dog ikke studerende i Emdrup).

For at undgå misforståelser får du her en forklaring på dem:

1. Studienummer: dit unikke nummer, der starter med det år, du blev indskrevet. Administrationen bruger dette nummer, så det vil være en stor hjælp, hvis du oplyser det, hver gang du er i kontakt med universitetet.
  2. Eksamensnummer: Kun nogle eksamener bruger eksamensnumre - læs mere om din specifikke eksamen gør på studieportalen under Undervisning og eksamen. Du finder også dit nummer i STADS under dine eksamenstilmeldinger.
  3. AU-ID: dette er dit unikke id-nummer, som du bruger, når du skal logge på universitetets it-systemer. Du finder det også på mit.au.dk (se ovenfor).
  4. Kortnummer: et fortløbende nummer som bruges af Bygningsservice.

Hvis du har et gammelt studiekort, skal du være opmærksom på, at du kan finde dine numre på mit.au.dk og STADS.

CAMPUS EMDRUP

Er du studerende på Sygepleje i Emdrup, skal du hente dit studiekort i Studiecenter Arts, Emdrup. Har du yderligere spørgsmål til ansøgning om adgang, kan du kontakte Studiecenter Arts.

ansgersoplysninger

Kontakt Bygningsservice Health ved problemer med dit studiekort