AU Study Abroad Fair

AU Study Abroad Fair

  • Går du med udlandsdrømme?
  • Så kom og få inspiration og hjælp til at komme i gang
  • Mød internationale koordinatorer og få styr det praktiske

Velkommen til AU's virtuelle Study Abroad Fair - 8. oktober 2020

De første oplæg er fælles for alle studerende, uanset campus og studieretning, mens anden del er fakultetsopdelt. Derudover har vi lagt en række andre præsentationer og informationer ind fra de sædvanlige aktører, der deltager i AU Study Abroad Fair, som du kan udforske fx om praktik eller sommerskoler i udlandet, finansiering osv.

Sådan søger du - fælles for alle studerende

15.00 – 15.30 How to apply (engelsk version)

15.30 – 16.00 Sådan søger du (dansk version) 

Sådan søger du. 2 éns oplæg, det første holdes på engelsk, det andet holdes på dansk. Hør om hvordan og hvornår du søger.

Fagspecifik vejledning - fakultetsopdelt 

16. 00 – 17.00

Mød din internationale koordinator og hør mere om hvad der gælder for dit fag, hvor du kan komme hen, hvornår det passer med din studieordning, forhånds­godkendelse af fag m.m. Klik på dit fakultet nedenfor, så finder du link til fakultetets Zoom-møde.


Fakultetsspecifikke oplæg

ARTS

Kom og være med når Arts’ Internationale koordinatorer holder en virtuel Q&A session om udveksling i det kommende akademisk år – her kan du få svar på (næsten) alle de spørgsmål du har om studieophold i udlandet.  Nogle hjemvendte udvekslingsstuderende fortæller også kort om deres oplevelser på diverse partneruniversiteter. 

Mødet bliver holdt i AU Zoom torsdag d. 8 oktober kl. 16:00-17:00 via følgende link

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/61692831079 

Vel mødt!

BSS

 

Kom og være med når BSS’ Internationale koordinatorer holder en virtuel Q&A session om udveksling i det kommende akademisk år – her kan du få svar på (næsten) alle de spørgsmål du har om studieophold i udlandet.  Nogle hjemvendte udvekslingsstuderende fortæller også kort om deres oplevelser på diverse partneruniversiteter. 

Mødet bliver holdt i AU Zoom torsdag d. 8 oktober kl. 16:00-17:00 via følgende link: https://aarhusuniversity.zoom.us/j/63613493471

Her finder du en oversigt over kommende informationsmøder på BSS.

HEALTH

Kom og vær med når den internationale koordinator på Health holder en virtuel Q&A session om udveksling i det kommende akademiske år – her kan du få svar på (næsten) alle de spørgsmål du har om studieophold i udlandet. To hjemvendte udvekslingsstuderende fortæller også kort om deres oplevelser på diverse partneruniversiteter

Mødet bliver holdt i AU Zoom torsdag d. 8 oktober kl. 16:00-17:00 via følgende link:

https://aarhusuniversity.zoom.us/j/64136121344

NAT-TECH

Kom og vær med når NAT og TECHs internationale koordinatorer holder en virtuel Q&A session om udveksling i det kommende akademiske år – her kan du få svar på (næsten) alle de spørgsmål du har om studieophold i udlandet.  En hjemvendt udvekslingsstuderende fortæller også kort om sine oplevelser på et partneruniversitet. 

Mødet bliver holdt i AU Zoom torsdag d. 8 oktober kl. 16:00-17:00 via følgende link: https://aarhusuniversity.zoom.us/j/67008848812

Slides fra mødet finder du her.