Sprogkurser for studerende

  • Rust dig til arbejdsmarkedet med et sprogkursus

Studerer du på AU, og kunne du tænke dig at komme i praktik i udlandet eller bruge et fremmedsprog i dit fremtidige arbejdsliv? Så har vi et undervisningstilbud til dig, hvor du får mulighed for at styrke dine sprogkompetencer.


Erhvervslivet og de offentlige myndigheder efterspørger i stadig højere grad medarbejdere, der kan begå sig på et eller flere fremmedsprog og har kendskab til andre kulturer end den danske. Med sprogkurserne får du mulighed for at udvide dit ordforråd, blive mere fortrolig med mundtlige og skriftlige samtaler og skarp på kulturforskelle mellem Danmark og andre lande.

Tilmelding til kurser for efteråret 2023 åbner i uge 22.


Kurser i efteråret 2023:

Få flere detaljer om de pågældende kurser ved at klikke på de blå bokse med kursustitlen nedenfor. Her finder du også link til tilmelding.

Kurserne er ikke ECTS-givende, men du får et kursusbevis fra AU, når du har gennemført kurset. Kurserne er for alle AU-studerende på ikke-sproguddannelser.

Der er et begrænset antal pladser og du får først besked på, om du har fået plads, når tilmeldingsperioden udløber. Tilmeldingsfristen er 10. august.

Kurser i kinesisk og russisk udbydes ikke i efteråret 2023, men kommer tilbage i foråret 2024.


Kontakt

Har du spørgsmål til kurserne, tilmelding eller andet, så skriv til os. 

For henvendelser vedr. fransk, tysk og spansk kontakt venligst Kristoffer Kjersgaard Nohrs på adressen sprogkurser@au.dk

For henvendelser vedr. kinesisk, russisk og ukrainsk kontakt venligst Julie Schultz Pedersen Lorensen på adressen sprogkurser@au.dk