lør 18 sep
10:30-15:00 | Herning
Expat Fair 2021 (meet the international community in and round Herning)
Expat Fair Herning is an annual event for internationals in Herning - and anyone else interested! Get to know associations, activities and things to do in the Herning-area.
søn 19 sep
11:00-13:00 | Kantinen på BTECH
Uddannelsesby Herning & Herning Idrætsråd besøger AU i Herning
Er du nysgerrig på Hernings muligheder som udddannelsesby? Kom og få en snak med Mette og Kristian og hør nærmere.
ons 22 sep
12:00-16:00 | Herning
MATCHDAY
MATCHDAY gives you a great opportunity to be inspired about your career path and to learn more about specific graduate positions, student jobs and project collaborations. Join us and get the chance to meet with up to 15 employers with a specific interest in recruiting students and graduates from BTECH.
tor 30 sep
13:00-16:00 | Online
Virtual CompanyDATING
Virtual CompanyDATING er for dig, der er på udkig efter din næste praktikplads, et studierelevant fritidsjob eller casen til dit næste eksamensprojekt. Omkring 40 virksomheder er med på dagen, og fælles for dem er, at de er interesserede i dine Aarhus BSS-færdigheder og har aktuelle stillingsopslag med.