Nyheder

29.02.2012 | Studerende

Er du forsikret i tilfælde af, du kommer til skade på AU Herning?

Det er dit ansvar! AU Herning opfordrer alle studerende til at tegne ulykkes- og ansvarsforsikringer.

Fire alumner har indtil videre fortalt om deres erfaringer i videointerview.

23.02.2012 | Studerende

Alumner viser hvordan netværk sikrer dig karrieren

Vil du vide, hvordan du lander drømmejobbet, eller hvorfor din karriere allerede starter under din studietid? I videoprojektet ’Welcome to my world’ fortæller alumner fra Aarhus Universitet, hvorfor dit netværk fra studiet er meget vigtigere for din karriere, end du tror.

Studerende hygger sig i et hjørne af AU Hernings nye Networking Lounge.

23.02.2012 | Studerende

Studerende har etableret en Networking Lounge på AU Herning

På AU Herning har man skabt en Networking Lounge for studerende. Projektet er resultatet af en undersøgelse af studiemiljøet på AU, som har givet AU Herning nogle midler til forbedring af studiemiljøet.

20.02.2012 | Studerende

NYT STUDIE-IT ER NØDVENDIGT

Selvom det måske giver problemer lige nu, så var det helt nødvendigt, at universitetet fik én fælles udgave af det system, som styrer alt fra fagtilmelding til karakterudskrift. Det forklarer Steffen Skovfoged fra studieadministrationen til Thea P. Frederiksen fra Studenterrådet.

AU Career og AU Alumni inviterer til arrangementet ’Yes We Can’, om kvinder og karriere i dagens Danmark.

18.02.2012 | Studerende

’Yes We Can’: Bliv klogere på kvinder og karriere

Medarbejdere og studerende inviteres nu til arrangementet ’Yes We Can’ om kvinder og karriere i dagens Danmark. AU Alumni og AU Career står bag arrangementet, hvor oplægsholdere vil give både mandlige og kvindelige deltagere nye perspektiver på kønsforskelle, personlige historier og praktiske redskaber.

10.02.2012 | Studerende

FN og Business and Social Sciences lancerer global konkurrence med fokus på fremtidens ledere

I starten af det nye år kommer Business and Social Sciences for alvor på det globale landkort. I samarbejde med FN lanceres en ambitiøs konkurrence, som opfordrer studerende og undervisere verden over til at komme med bud på, hvordan vi skal uddanne fremtidens ledere.