Nyheder

28.11.2012 | Studerende

Prisopgave 2012

Selskab for Surveyforskning uddeler hvert år en pris til hhv. et speciale og en større eksamensopgave (herunder bacheloropgaver), hvori surveyforskning indgår som et centralt element. Deadline for indsendelse af opgaver er 31. december.

Tre BSS-studerende fra Institut for Økonomi har vundet den danske udgave af Grundfos Challenge 2012/13 og er nu videre til finalen. Foto: Colourbox.

22.11.2012 | Priser, Studerende

BSS-studerende videre i Grundfos Global Challenge

Efter et døgns intensiv case-konkurrence om at finde de bedste løsninger til, hvordan man løser fremtidens problemer med vandmangel, er tre studerende fra Institut for Økonomi nu klar til at dyste mod hold fra Kina og USA i finalen i Grundfos Global Challenge.

På SDU havde en studerende ladet sin jakke med en tændt lydoptager hænge i eksamenslokalet efter endt eksamen og optaget voteringen mellem underviser og censor. Prodekan for uddannelse Peder Østergaard opfordre nu AUs undervisere til at være særligt opmærksomme. Foto: Colourbox

20.11.2012 | Studerende

Advarsel mod skjulte optagelser ved eksamen

På baggrund af en episode på Syddansk Universitet opfordrer prodekan for uddannelse Peder Østergaard alle studerende til at tage deres ting med sig ud af lokalet før votering, så trælse efterspil kan undgås.

19.11.2012 | Administrative forhold

Planlægningen af undervisningen bliver bedre

Alle studerende og undervisere har modtaget et brev med nye principper for, hvordan vi planlægger undervisningen på School of Business and Social Sciences. Principperne skal sikre en mere hensigtsmæssig planlægning.

AU Herning opruster med 16 nye forskere. Photo: JW Luftfoto

05.11.2012 | Navne

AU Herning opruster med 16 nye forskere

Med 16 nyansatte forskere, heraf 7 deltids og tre nye fuldtidsprofessorer, bygger AU Herning bro til stærke internationale institutioner og sikrer samtidig en tæt sammenhæng mellem forskning, undervisning og det veludviklede netværk med det midt- og vestjyske erhvervsliv.

04.11.2012 | Studerende

AU job- og projektbank rummer 1498 karrieretilbud i Danmark

Find dit studiejob, kommende praktikplads, frivilligt arbejde og projektmulighed i AU job- og projektbank. ”Banken” ligger netop nu inde med 1498 karrieremuligheder, herunder 477 praktikpladser.