Eksamen gennemføres fredag den 5. januar 2024!

Vi gennemfører alle eksamener i morgen fredag den 5, januar 2024, medmindre der opstår en helt uventet situation i løbet af natten, hvor politiet igen fraråder al unødig færdsel pga. farligt vejr.

Kære studerende

Vi tillader os at være forsigtigt optimistiske. Vi gennemfører alle eksamener i morgen fredag den 5, januar 2024, medmindre der opstår en helt uventet situation i løbet af natten, hvor politiet igen fraråder al unødig færdsel pga. farligt vejr. Hvis vi mod al forventning bliver nødt til at aflyse eksamener i morgen, vil vi sende besked via Brightspace og Studieportaler så tidligt som muligt fredag morgen ift. udmeldinger fra politiet. Aflyste eksamener vil selvfølgelig ikke tælle som et brugt eksamensforsøg.

Hvis du pga. vejrsituationen ikke kan møde op til din eksamen i morgen, kan du ansøge om dispensation til at få dit eksamensforsøg annulleret og gå direkte til reeksamen i februar.

Du finder vejledning til hvordan du søger om dispensation på din studieportal under Studievejledning/dispensationer.

Har du spørgsmål?
Kontakt Studievejledningen for din uddannelse, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dine eksamener i de kommende dage.
Skriv en mail til: studievejledning.bss@au.dk eller find dem her: Studievejledningen ved Aarhus BSS

Vi vil opfordre dig til, at du løbende holder dig orienteret via studieportalerne og Brightspace.

Med venlig hilsen

Aarhus BSS Studier

Oops, an error occurred! Code: 202406210923462343a876