BTECH Karriere

Karrierevejledningen er for alle studerende og alle studieretninger. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med din job- og karrierevejleder om alt fra studiejobs til dit fremtidige arbejdsliv - drømme, usikkerhed, tvivl, ønsker, muligheder og meget andet.

Karrierevejledningen står løbende for forskellige arrangementer som companyDATING, workshops og forskellige kurser og oplæg, som kan inspirere dig og hjælpe dig på vej mod et godt arbejdsliv.

Når du melder dig ind i Aarhus BSS Alumnenetværk får du invitationer til job- og karriererelaterede arrangementer i din studietid.

Hvis du igennem din studietid gerne vil have direkte besked, når der er karriererelaterede arrangementer som er relavante for dig, så skal du melde dig ind vores alumnenetværk. Alumnenetværket er et netværk for studerende og tidligere studerende ved Aarhus BSS og mere end 22.000 er allerede medlem.

Fordelene stopper ikke når studietiden slutter. Selv efter du er færdiguddannet, får du relevante nyheder fra Aarhus BSS, invitationer til faglige arrangementer og gensynsfester og rabat på efteruddannelsestilbud.

Medlemsskabet er naturligvis gratis.

Ordet alumne betyder tidligere studerende, men netværket er både for studerende og tidligere studerende og er en god måde at holde kontakten på efter studietiden!