Studiefaciliteter

Studerende med adgangskort har adgang 24/7 til alle bygninger med studiefaciliteter.

Der er trådløs net i alle bygninger. Du har mulighed for at benytte undervisnings- og mødelokaler, hvis de ikke er booket til andet. Kontakt Informationskontoret for at booke lokale.

Bush - bygning 5343

Bush-bygningen indeholder instituttets studiecafé med studiepladser, skærmpladser og aflukkede rum til gruppearbejde. På første etage er Regnecentralet placeret, som er de studerendes kaffestue med madlavning, brætspil og studiepladser.

Incuba - bygning 5510

Incuba-bygning indeholder auditorier, undervisningslokaler, en kantine og enkelte gruppearbejdspladser. Der er kun adgang i åbningstiden.

Nygaard - bygning 5335

Nygaard-bygningen indeholder en del studenterområder fordelt på tre etager. I stueplan er en kantine samt et studieområde med mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. I kælderen er der studiepladser, loungeområde og diverse spil til pauserne. Det er også i kælderen af de studerendes fredagsbar afholdes. Første sal huser biblioteket med stillearbejdspladser og et studieområde.

Hopper - bygning 5346

Hopper-0-gangen indeholder studiekontorer, hvor man kan arbejde i grupper, par eller individuelt. Kontorerne er udstyret med skærme og kan bookes på forhånd.

Babbage - bygning 5340

I bunden af Babbage-bygningen er der indrettet et studieområde med mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. 

Stibitz/Chomsky - bygning 5365

Stibitz- og Chomsky indeholder instituttets værksted, prototyperum og arbejdspladser for de studerende på IT-Produktudvikling. Der er også et tekøkken til de studerende.