21.09.2020 | Studerende

Fælles ansvar, at vi fastholder den fysiske undervisning på Aarhus BSS

Studerende udviser generelt god disciplin på campus, men adfærd uden for universitetet kan true den fysiske undervisning, siger prodekan fra Aarhus BSS.

11.09.2020 | Studerende

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer!

Har du lyst til at arbejde sammen med studerende fra andre studieretninger på AU og samtidig udvide dit netværk til virksomheder? Vil du også gerne træne din evne til at løse problemer og præsentere dem overbevisende?

01.09.2020 | Studerende

BEGRÆNSET IT I WEEKENDEN DEN 5. OG 6. SEPTEMBER

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 5. og 6. september 2020.

26.08.2020 | Studerende

Kære nye studerende

Kære nye studerende Mandag aften var 300-400 nye studerende tilsyneladende samlet til ”fest” i Botanisk Have efter endt studiestart-program på Aarhus BSS/Aarhus Universitet. Det har medført klager fra naboer til Botanisk Have over støj til langt ud på natten og for at efterlade en del affald i haven. Ledelsen på Aarhus BSS opfordrer alle nye…

19.08.2020 | Studerende

Guide og forholdsregler i forbindelse med covid-19 og den fysiske genåbning af undervisning på Aarhus BSS

Fra mandag den 24. august er der studiestart på Aarhus Universitet – også på campus i Aarhus. Det bliver med de planlagte fysiske undervisningsaktiviteter og introduktionsforløb, som fortsat er mulige med den seneste melding den 19. august fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

06.08.2020 | Studieliv

AU sætter fester og fredagsbarer på pause

På grund af smitteudbrud med COVID-19 blandt studerende aflyses fester i forbindelse med studiestart, og fredagsbarer sættes på pause.

30.07.2020 | Studerende

Reeksamen - Aflevering i WISEflow

Bliv klar til aflevere din eksamensbesvarelse korrekt. Herunder finder du information om hvordan og hvorledes du afleverer din eksamensbesvarelse korrekt.

10.07.2020 | Studerende

Undervisningsplan tilgængelig

Fredag den 10. juli er undervisningsplanen tilgængelig i Timeplaner, og du vil derfor kunne gå ind via studieportalerne og få et overblik over, hvordan dit efterårssemester ser ud.

25.06.2020 | Studerende

Eksamenssbevis og krus HD 2. del

Hvordan får du dit eksamensbevis, når du afslutter din HD 2. del denne sommer, og hvad med dit dimissionskrus?

24.06.2020 | Studerende

Aarhus BSS byder studerende velkomne tilbage på campus

Fra onsdag 24. juni åbner Aarhus BSS op for, at I efter behov kan vende tilbage til campus. Vi glæder os meget til at byde jer velkomne igen i universitetets fysiske rammer.

Viser resultater 1 til 10 ud af 232

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste