Teamviewer

Når du taler med IT-support, kan det være en stor hjælp, at vi får mulighed for at se med på din skærm. Download Teamviewer og oplys numrene på skærmen, når du kontakter os.

 

Teamviewer

Download Teamviewer

Benyt linket: https://898.tv/aarhusuni

Vejledning til brug af Teamviewer

  1. Download TeamViewer til din computer (Microsoft, Apple eller Linux) ved at klikke på linket ovenfor.
  2. På PC vælges Run/Kør. På Mac åbnes filen (dobbeltklik på den i download-folderen) og i den viste virtuelle Mac-disk startes TeamViewer.
  3. TeamViewer viser nu et ID og en adgangskode. Adgangskoden oplyses, når du ringer til IT-supporten. (Vær opmærksom på at ID er 9 cifre og adgangskode er 6 tegn. Hvis det ikke er det, har du en gammel version af TeamViewer. Installer den nyeste version via linket ovenfor.)
  4. Nederst i TeamViewer-vinduet meldes nu først Awaiting authentication og senere, når IT-supporteren er logget ind, "hopper" dette vindue op i hjørnet.
  5. På skærmen vil du nu kunne se, hvorledes IT-supporteren benytter din computer og du bedes undlade at røre tastatur og mus medmindre, vi beder dig indtaste et password eller lignende.
  6. Til sidst afslutter IT-supporteren TeamViewer forbindelsen og derved lukkes din kørende TeamViewer (i modsat fald lukker du blot selv programmet).