Bachelor i fysik

4.4 Bachelor i fysik

Bacheloråret i fysik består af 12 studiepoint, hvoraf mindst 8 udgøres af fysik. De resterende (højst 4) studiepoint kan anvendes til afrunding af de øvrige fag på 1. delen samt til eventuelle nødvendige støttefag.

Fysikdelen skal indeholde et bachelorprojekt på 2-4 studiepoint, og der skal indgå 2 A-moduler i fysik (dvs grundprogram i fysik er inkluderet). De resterende (mindst 2-4) fysikpoint anvendes til yderligere A-, B- eller C-moduler eller studenterkollokvium i fysik.

Tilrettelæggelsen af bacheloråret sker under vejledning fra instituttet. Bachelorprogrammer godkendes af studienævnet efter indstilling fra instituttet.


Studerende i Teknisk fysik skal på Bacheloråret genenmføre følgene kurser
Atom- og kernefysik
Faststoffysik og statistisk fysik
Elektronik
Eksperimentelle øvelser
Optik og laserfysik
Faststoffysik II
Bachelorprojekt

4.4.1 Bacheloreksamen i fysik

Moduler i fysik og astronomi, der indgår selvstændigt i bacheloråret, samt eventuelt studenterkollokvium bedømmes ved intern prøve med bestået/ikke-bestået ved de pågældende kursers afslutning, bortset fra eventuel inddragelse af Eksperimentel Skolefysik, der bedømmes efter 13-skalaen under medvirken af ekstern censor. Bachelorprojektet bedømmes efter 13-skalaen under medvirken af ekstern censor.



4.4.2 Særlig læreruddannelse

Der henvises iøvrigt til den i samarbejde med Århus Dag- og Aftenseminarium særligt tilrettelagte læreruddannelse med henblik på tekniske skoler, folkeskolen mv. jvf. kapitel 8.