Find jobbet

Kort fortalt er AU’s Job- og Projektbank stedet, hvor du kan finde enten studiejobbet, fuldtidsjobbet, et projektorienteret forløb, projekt- eller specialesamarbejde. Virksomhederne slår løbende aktuelle stillinger op.

Filtrér din søgning

Du kan filtrere din søgning ud fra en række kriterier, fx jobtype, lokation, jobkategori eller sprog: Find fx studiejobbet ved at filtrere din søgning og vælge studiejob. Du kan også læse mere om de enkelte virksomheder på deres profil på AU Job- og Projektbank.

Husk profilen

Det er en god ide, at du opretter en profil og udfylder den så meget som muligt. På den måde kan virksomhederne bedre søge dig frem, se hvad du er på udkig efter og kontakte dig. Derudover vil du med en udfyldt profil også få foreslået relevante stillinger.


Opdatér dit virtuelle håndtryk: Din profil på AU Job- og Projektbank. Sørg for at profilen er komplet og opdateret. Din profil hjælper de rekrutteringsansvarlige med at finde dig. Lad ikke en halvt udfyldt profil stå i vejen for det.

  • Tjek at det basale stemmer: Dit navn, kontaktinformation, uddannelse og billede

  •  Vælg jobtyper, områder og roller, som har interesse for dig. På den måde ved virksomhederne, hvad du er interesseret i

  • Tilføj kurser, kompetencer og erfaring

Career Consultant, Aarhus BSS