Studiemiljø

Studenterforeninger for molekylærbiologer, molekylære medicinere og bioteknologer


I menuen til denne side finder du information om studiemiljøet på din uddannelse.  

Formular til arrangementer

På grund af den aktuelle coronasituation er det nødvendigt, at alle studenterforeninger, der ønsker at afholde et arrangement, udfylder formularen herunder og sender den til underskrivelse hos nat-tech-beredskab@au.dk.

Udfyld denne formular, hvis din studenterforening skal afholde et arrangement.

Foreninger på Nat og Tech

Der findes et væld af studenterforeninger på Natural Sciences og Technical Sciences med faglige, politiske eller sociale formål, som du kan engagere dig i.

  • Du finder en oversigt over fagråd, festforeninger, faglige foreninger og andre foreninger på henholdsvis Nat og Tech på studerende.au.dk/studenterforeninger ved at vælge det ønskede fakultet.
  • Du finder alle tutorforeninger på Nat og Tech på studerende.au.dk/tutorst/tutorbestyrelser
  • Studenterrådet er en tværgående politisk aktør, der fungerer som AU's studerendes talerør, både internt på universitetet og i den generelle offentlige debat.
  • SciTech-Tinget (STT) er et forum, hvor alle med interesse og engagement i foreningslivet på Natural Sciences og Technical Sceinces kan samles og få videndeling, sparring, hjælp og inspiration hos hinanden, hvad enten det drejer sig om studenterpolitik, økonomi, regler eller noget helt fjerde. STT fungerer også som bindeled mellem de studerende og fakultetsledelsen. Se mere i menuen under 'SciTech-Tinget (STT)'