Her på siden kan du klikke dig videre til relevante informationer for diplomingeniørstuderende i Maskinteknik. I menuen til venstre kan du orientere dig om andre ting som eksamen, undervisning, studiemiljø og kontaktoplysninger
Læs mere om uddannelsens opbygning og specialiseringsmuligheder på bachelor.au.dk
Uddannelsens studiediagram kan du se nedenfor.
Din obligatoriske ingeniørpraktik ligger på 5. semester. Klik på linket nedenfor og find yderligere information om praktikken og de praktiske forhold, du som studerende har ansvar for, i forbindelse med praktikopholdet.
Husk, at du også selv er ansvarlig for at blive undervisningstilmeldt ingeniørpraktikken via mitstudie.au.dk i de respektive tilmeldingsperioder.
Klk på linket og find relevant information i forbindelse med dit bachelorprojekt. Du finder retningslinjer for før og under projektet, samt løbende opmærksomhedspunkter.
I studieordningen kan du finde yderligere oplysninger om studiets opbygning, og hvilke krav der bliver stillet til dig som studerende - herunder overordnede uddannelsesmål og studiefremdriftsregler.
I forbindelse med din diplomingeniøruddannelse ved Aarhus Universitet har du mulighed for at tage en halvårlig specialisering i Forretning. Specialiseringen består af et ekstra semester (30 ECTS point) som giver dig et grundlæggende indblik i de forretningsmæssige områder, du som ingeniør vil møde i erhvervslivet.
Tompladsordningen er en god mulighed for at opgradere og udvide dine kompetencer. Du kan vælge blandt mange af de fag, som udbydes på Aarhus Universitet, og du kan derved drage nytte af den nyeste forskning inden for det fagområde, som interesserer dig.
Diplomingeniøruddannelsen er normeret til 210 ECTS, som du skal have bestået for at kunne dimittere og få dit eksamensbevis. Hvis du tager forretningsingeniørspecialiseringen, skal du bestå 240 ECTS.
Ønsker du vejledning om det faglige indhold på diplomingeniøruddannelsen i Maskinteknik kan du med fordel kontakte den faglige vejleder. Vejlederen træffes på telefon, mail eller efter aftale.
Ansvarlig for det faglige indhold af uddannelsen, inklusiv individuelle valgfagsprogramsammensætning.
Kontaktperson i administrationen, inklusiv ved udfordringer med kursus- og eksamenstilmelding.