Mail fra uddannelsesledelsen på HE, 19. marts 2020

Kære studerende på Health,

Hermed en hilsen fra uddannelsesledelsen på Health – vi håber, du har det godt i denne sære tid.

Vi arbejder på højtryk for at kunne fortsætte undervisningsaktiviteter og afvikle eksamen på trods af den fysiske lukning af campus.


Hold dig opdateret
Situationen ændrer sig time for time, og vi afklarer løbende de mange spørgsmål og udfordringer. Derfor er det meget vigtigt, at du hele tiden holder dig orienteret følgende steder:

Her kan der løbende komme meget vigtige informationer.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til:


Eksamen
Vi afholder langt de fleste eksamener, som er planlagt i de kommende uger. Nogle vil blive omlagt fra stedprøver til hjemmeopgaver, og vi arbejder på en digital understøttelse af mundtlige prøver/forsvar. Alle studerende, som skal til eksamen i de kommende uger, hører fra os.

Vi har endnu ikke en plan klar for eksamenerne i april, maj og juni – vi afventer situationen, og du hører nærmere senere. 


Læringsaktiviteter og respekt for ophavsret
Alle undervisere er lige nu i gang med at planlægge en omlægning af undervisningen de kommende uger, så læringsaktiviteter kan gennemføres som fjernundervisning. Følg derfor med på din læseplan/dit skema og på BlackBoard, hvor du vil få nærmere besked om dit forløb.

Vi er optimistiske: Langt hovedparten af den teoretiske undervisning kan omlægges, sådan at du kan blive klar til eksamen som normalt.

I forbindelse med fjernundervisningen er det som altid vigtigt, at du respekterer undervisernes ophavsretsmæssige rettigheder. Man må f.eks. ikke downloade slides, dele streaming-linket, eller optage selve streamet.


Klinik og undervisningsdeltagelse
Et af de vanskeligste emner i øjeblikket er, hvordan vi gennemfører eller erstatter den kliniske og praktiske undervisning. Vi arbejder på højtryk og skriver til dig hold-/eller uddannelsesvis på din AU-mail, når vi ved mere.


Tålmodighed og gode spørgsmål
Vi står i øjeblikket i en helt særlig situation, og det er vigtigt, at de beslutninger, vi træffer, ikke blot er hurtige, men at de også er holdbare. Det høje faglige niveau i vores uddannelser må ikke kompromitteres af de aktuelle fysiske udfordringer, og løsningerne og beslutningerne bliver truffet med dette for øje. Hav derfor tålmodighed, mens de gode løsninger falder på plads.

Skriv meget gerne til health.studadm@au.dk hvis du er i tvivl om noget.

Med venlig hilsen

Lise Wogensen Bach, prodekan for uddannelse

Anna Bak Maigaard, uddannelseschef


Nyheder på Health

Arrangementer på Health