SU-kontoret på AU

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet   

AKTUELLE MEDDELELSER

BEMÆRK - kontoret holder lukket

Kontoret holder lukket for telefoniske og personlige henvendelser som følge af myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Corona-virus. Du kan finde svar på mange SU-spørgsmål på su.dk, på minSU eller her på siden. SU-kontoret kan dog kontaktes ved at sende en mail fra din AU-studiemail til su@au.dk men pga. begrænset kapacitet og begrænset adgang til systemerne må du forvente en længere svartid.

 

SU til turbokurser på Navitas/Ingeniørhøjskolen 
Er du optaget på et turbokursus på Navitas/Ingeniørhøjskolen, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.

Studieophold – hvad med min adresse og SU?
Hvis du flytter din adresse til udlandet, eller hvis du er hjemmeboende forud for dit studieophold, skal du melde særlig bopælsstatus på minSU.
Læs mere om SU og studieophold.

Skriv til SU-kontoret fra din AU-mail
Husk at du skal skrive til SU-kontoret fra din AU-mail, som du finder på post.au.dk. SU-kontoret vil besvare alle henvendelser til din AU-mail. Afgørelser vil du fortsat få sendt til din e-boks.

SU-meddelelser på e-Boks
SU-kontoret sender breve med personfølsomme oplysninger til din e-Boks.

  KONTAKTINFORMATION

  Bemærk:

  Har du spørgsmål til dine personlige SU-forhold, skal du kontakte SU-kontoret på AU:  

  Ved personlig henvendelse kan du træffe en SU-medarbejder i Vejledningscenter AU (se på kort). Husk at medbringe studiekort eller anden billedlegitimation.

  FULDMAGT
  Har du brug for at andre tager sig af dine SU-forhold, skal du sende en fuldmagt til SU-kontoret. Klik her for fuldmagt (pdf).