SU-kontoret på AU

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet   

AKTUELLE MEDDELELSER

Ekstraordinært åbent på telefonerne

Der er ekstraordinært åbent på telefonerne mandag d. 26. oktober og mandag d. 2. november mellem 9- 12. Du finder kontaktoplysniger nederst på siden.  

Overvejer du at få udbetalt dine feriemidler?

Udbetalingen af førtidige feriemidler påvirker ikke din SU

Har du søgt om kilometerpenge?

Der er i øjeblikket en længere sagsbehandlingstid på ansøgninger om kilometerpenge. Hold øje med din eBoks, hvor du vil få besked, når ansøgningen er blevet behandlet.  

Hvis vi mangler oplysninger for at kunne behandle din ansøgning, vil du blive kontaktet via din AU-studiemail, så hold øje med den.

Digital ansøgning om ligestilling med danske statsborgere

Som udenlandske statsborger skal du nu søge om ligestilling med danske statsborgere via en ny digital løsning. Du får adgang til ansøgningen om ligestilling ved at klikke på et link i den kvitteringsside, du får, når du har søgt SU i minSU. Hvis du allerede har søgt om SU, kan ansøgningen om ligestilling også findes under Søg SU > Application for equal status (foreign citizens).

SU til turbokurser på Navitas/Ingeniørhøjskolen 

Er du optaget på et turbokursus på Navitas/Ingeniørhøjskolen, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.