Studievejledningen for Virksomhedskommunikation og IT

Hvad er en studievejledningssamtale?

En studievejledningssamtale kan handle om alt der vedrører dit liv som studerende og vil tage udgangspunkt i dit behov. Emnerne kan spænde lige fra en snak om studieordningsregler, valg af fag til din trivsel på studiet. Samtalen er en dialog imellem dig og din studievejleder, hvor formålet er at hjælpe dig med at afklare din situation og skabe et overblik over regler og muligheder. Studievejlederens rolle er at lytte og stille spørgsmål, samt give dig korrekte informationer, mens du selv har ansvaret for at få spurgt ind til lige netop dine udfordringer, ønsker eller dilemmaer.

• Du vil altid blive taget godt imod, når du henvender dig til en vejleder. Hvis vi ikke kan hjælpe dig, kan vi oftest henvise dig til nogen, som kan.
  • Alle vejledere har tavshedspligt. Det betyder, at alt hvad du siger vil blive behandlet i fuld fortrolighed.
  • Husk, når du henvender dig på mail, skal du bruge din AU-mail. AU’s mailsystem er et sikkert system og det giver dig den bedste beskyttelse af dine personlige oplysninger.

På Aarhus BSS kan du møde to typer af studievejledere; studenterstudievejledere og studie- og trivselsvejledere:

Studenterstudievejlederne

Studenterstudievejlederne er uddannede vejledere og selv studerende på Aarhus BSS.

De kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til f.eks.

• fag
  • eksaminer
  • studieordninger
  • valgfag
  • merit
  • dispensation
  • studieplanlægning
  • eller lignende

De kan også hjælpe dig med din studieplanlægning, hvis du f.eks. er blevet forsinket i dit studieforløb eller har fået startmerit.

Vejledning for bachelorstuderende

Dine studenterstudievejledere

Emma Frahm
Anja Dalsgaard
Amalie Palme
Peter Filip Ingemann Brandt

Vejledning på campus

Pga. Covid-19 er det i øjeblikket desværre ikke muligt for os at tilbyde vejledning på campus. Mens vi venter på en forbedring af situationen, vil vi derfor opfordre dig til at bruge vores øvrige kontaktmuligheder:

Der er kun åbent for mail besvarelse i juli måned.

Uge 30 Telefontid     Online vejledning - bookede tider via Zoom*Drop-in-vejledning på Fuglesangs Allé

-10.00-12.00-

-10.00-12.00-

08.00-10.0010.00-12.00-

*Pga. Covid-19 er det i øjeblikket desværre ikke muligt for os at tilbyde drop-in-vejledning.

Uge 31 Telefontid   Online vejledning - bookede tider via Zoom*Drop-in-vejledning på Fuglesangs Allé

Vejledning for kandidatstuderende

Dine studenterstudievejledere

Irma Halilovic
Nanna Radmer
Anne Kirstine Brændgaard Thomsen
Merethe Dalsgaard Henriksen

Vejledning på campus

Der er kun åbent for mail besvarelse i juli måned.

Uge 30  Telefontid  Online vejledning - bookede samtaler via Zoom*Drop-in-vejledning på Fuglesangs Allé

Tirsdag -

Onsdag14.00-16.00

12.00-14.00

Torsdag-

-

*Pga. Covid-19 er det i øjeblikket desværre ikke muligt for os at tilbyde drop-in-vejledning på campus.

Uge 31  TelefontidOnline vejledning - bookede samtaler via Zoom*Drop-in-vejledning på Fuglesangs Allé

14.00-16.00

12.00-14.00

Tirsdag-

Onsdag-

Torsdag08.00-10.00

10.00-12.00

Studie- og trivselsvejledere

Vores fastansatte studie- og trivselsvejledere kan hjælpe, hvis du har brug for at drøfte studierelaterede emner af mere omfattende karakter.

Ud over de rent faglige spørgsmål, der er nævnt under studenterstudievejlederne, kan samtalerne handle om personlige problemstillinger i relation til dit studieliv.

Dette kunne f.eks. være problemer med:

• gennemførsel
  • forsinkelse på studiet
  • eksamensangst
  • studiestress
  • tvivl om studievalg
  • og lignende

Klik vores billeder herunder for at finde vores kontaktoplysninger.

Dine studie- og trivselsvejledere

Lene Birkegaard Pedersen