AMOS

Beskrivelse

SPSS AMOS giver dig muligheden for nemt at udføre strukturelle ligningsmodeller (SEM). Ved hjælp af SEM, kan du hurtigt oprette modeller til at afprøve hypoteser og bekræfte forholdet mellem observerede og latente variabler. En god mulighed for at få mere indsigt end bare en traditionel regression.


Tilgængelighed

Køb af licens:

AU IT tilbyder AMOS gratis studerende. Se nedenfor for mere information om dette.


Licens

Er du studerende på Aarhus Universitet har du mulighed for at købe en licens til AMOS. Prisen er 200 kr., som betales via nedenstående link.

Licens kan erhverves her:
https://auwebshop.au.dk/da/software-licenser

Licensen købes for at år af gangen og udløber d. 31/07 hvert år (et købsdato). Ønsker du stadig at bruge programmet herefter skal du købe en ny licens via samme link. 

Du vil modtage din licens senest en hverdag efter dit køb. Vær opmærksom på at licensen som standard sendes til din studiemail (post.au.dk).

Hvis du ikke får en bekræftelse på købet indenfor en time, modtager din licens indenfor en hverdag eller hvis du har andre spørgsmål, så skriv venligst til bss.it@au.dk. Det er i så fald vigtigt, at du angiver dit fulde navn, samt dit studienummer!

OBS! Vær opmærksom på at licensen som standard sendes til din studiemail inden for en hverdag (post.au.dk)


Installation

Installationen af AMOS foregår ved at filen lokaliseret på nedenstående link downloades og installeres. 

Windows


Guides

Officiel guide:

Installations guide

 


Kurser

Analysegruppen afholder i øjeblikket ikke kurser i dette program, men der kan ved forespørgsel arrangeres et kursus. Dette gøres ved at kontakte analytics@au.dk med kursets ønskede indhold og varighed, hvorefter der findes frem til en eventuel kursusudformning der stemmer overens med de opsatte ønsker.