Til mentees

Kom godt fra start!

Igen i år tilbyder studievejledningen ved Aarhus BSS studerende, som er på deres 2. semester, muligheden for at få tilknyttet en mentor. En mentor er en bachelorstuderende eller kandidatstuderende, som gerne vil dele deres erfaring og viden med en ny studerende.

Hvis du har du lyst til at lære mere om dig selv og samtidig har mod på at blive udfordret og hjulpet godt på vej af en ældre studerende med viden og studieerfaring, så er mentorordningen noget for dig.

Igennem vores mentorordning får du mulighed for at suge til dig og lære af de erfaringer, som din mentor har gjort sig igennem sin studietid. På denne måde får du et godt afsæt for at udvikle dine studiekompetencer, opbygge et netværk og få en bedre forståelse for de krav, der stilles til dig igennem studietiden.  

Tanken bag

Den grundlæggende tanke bag mentorordningen er, at en ældre studerende (mentor) frivilligt hjælper og stiller sine værdifulde erfaringer til rådighed for en studerende på 2. semester (mentee). Et mentorforløb kan således handle om mange forskellige ting. Mentorerne er et supplement til tutorernes, instruktorernes og studievejledningens indsats med at sikre et godt studiemiljø. Mentorordningen skal med andre ord ses som en del af den samlede vifte af initiativer for et godt studiemiljø og fastholdelse af studerende. 

Rammerne

Alle mentorer gennemgår en grundig uddannelse, så de er godt rustede til at sparre med dig.

Vi starter forløbet op d. 2 marts 2020 med et informations- og opstartsmøde, hvor du møder din mentor første gang.

Hvis vi, mod forventning, ikke kan tilbyde dig en plads i mentorordningen, kontakter vi dig og tilbyder en snak om hvilke muligheder der så kan være.

Hvordan får jeg en mentor?

Da fristen for ansøgning var den 18. februar 2020 er der nu lukket for ansøgninger.