Studievejledningen på Aarhus BSS

Hvem er vi?

Studievejledningen ved Aarhus BSS består af et hold af fastansatte vejledere og studievejledere. Hvis du er i tvivl, om hvem du skal kontakte, kan du få hjælp ved Aarhus BSS Student Services i bygning 1443, lokale 021 (Tåsingegade 3, 8000 C).

Hvorfor kan vi hjælpe?

Vi er alle uddannede vejledere og har indgående kendskab til reglerne på studieområdet. Derfor kan vi hjælpe dig med at navigere i dit studie, så du kan finde den løsning, der er bedst for dig. Hvis du har problemer af mere personlig karakter, er du også velkommen til at henvende dig.

Vi har tavshedspligt, så alt, hvad du siger, forbliver fortroligt. Det betyder også, at hvad du siger i studievejledningen, ikke kommer videre til andre.

Hvad kan vi hjælpe med?

Studievejledningen på dit studie kan for eksempel hjælpe dig med studieplanlægning af valgfag og praktik, ligesom vi kan hjælpe, hvis du bliver forsinket på dit studium pga. sygdom eller problemer af personlig karakter under uddannelsen. Derudover kan vi vejlede i reglerne på din uddannelsen (studieordning), guide dig til selv at finde information på din studieportal som f.eks. eksamens- og undervisningstilmelding, eksamens- og timeplaner samt andre praktiske forhold.  Hvis du undervejs i dit studie, bliver i tvivl om dit studievalg, eller skal have vejledning til at gennemføre, er vores dør også altid åben.

Derudover arbejder studievejledningen også med rekruttering af nye studerende, afholde informationsmøder, koordinering af mentorordning og meget mere.

Du er desuden altid velkommen til at spørge os, og hvis vi ikke kan hjælpe, kender vi typisk nogen, der kan.