Den humanistiske iværksætteridentitet - umulig kombination eller uforløst potentiale?

Iværksætter? Så tænker du hurtige business-typer og fancy buzzwords fremfor den klassiske humanist opflasket med kritisk tænkning og diskursanalyse ikke? Du er ikke alene. Men Humanister kan være og er fremragende iværksættere – og vi har brug for endnu flere af dem i fremtiden.

15.04.2021 | Arts Karriere

Dato man 03 maj
Tid 08:30 09:30
Sted

Mandag den 3. maj kan du imidlertid møde to humanistiske studerende, der også er iværksættere. De vil være med til at diskutere, hvad den humanistiske iværksættere kan.

Humanister kan være og er fremragende iværksættere – og vi har brug for endnu flere af dem i fremtiden. Så hvorfor er det så svært at få Arts-studerende til at føle sig hjemme i iværksætterverdenen? Og få dem til at føle sig trygge - og stolte - over at kalde sig iværksætter?

Til denne samtalesalon tager de to studerende og iværksættere; Stine Lindbjerg Fra Aarhus Urban Legends og Anne Ejlerskov fra Aarhus Blendin ordet og fortæller om deres egne erfaringer med at identificere sig som iværksætter. Selvom de er humanister. Vi vil også diskutere, hvad vi kan gøre, for at gøre det iværksætteri nemmere tilgængeligt for Arts-studerende.

// Samtalen vil have fokus på:

  • Hvilke forhindringer ligger i vejen for Arts-studerende, når det kommer til iværksætteri?
  • Hvad kan de humanistiske iværksættere?
  • Hvad kan vi gøre for at få flere humanister til at blive iværksættere?

// Praktiske informationer

Sted: Arrangementet bliver livestreamet

Sprog: dansk

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside