Udsat og ændret! Erhvervsspeciale er det noget for dig?

Arrangementet er udsat og ændret til et webinar, ny dato følger! Overvejer du at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed eller organisation? Til dette arrangement ser vi nærmere på muligheder, udfordringer og fordele.

26.02.2020 | Arts Karriere

Dato ons 13 maj
Tid 15:15 17:00
Sted Webinar

Kom til dette arrangement og få inspiration til at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed, organisation eller offentlig institution. Du får indblik i, hvorfor og hvordan specialesamarbejdet er værdifuldt for dig.

Vi sætter fokus på, hvilket udbytte du selv kan få – både personligt og fagligt. Desuden vil vi komme ind på, hvordan du kan identificere en virksomhed, etablere kontakt med virksomheden og gribe samarbejdsprocessen an.

Vi vil afmystificere det at skrive et erhvervsspeciale, og se på, hvilke forventninger der er fra uddannelsens side og fra virksomhedens.

Hør også en alumne fra Arts fortælle om sine erfaringer med at skrive speciale sammen med en virksomhed. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne undervejs og efter arrangementet.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Studievejledningen. Vi glæder os til at se dig!

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER ...

Skal i gang med at skrive speciale i efteråret 2020 eller foråret 2021, og som allerede nu overvejer om det at skrive sammen med en virksomhed eller organisation er noget for dig. Alle kandidatstuderende på Arts er velkomne.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET…

Inspiration og gode råd til specialesamarbejde

Viden om, hvordan du kan gribe et specialesamarbejde an

Kendskab til, hvorfor specialesamarbejde kan være fordelagtigt i forhold til din jobsøgning som nyuddannet

Viden om forventninger og krav

// PROGRAM

15:15: Velkommen og oplæg ved Arts Karriere og Studievejledningen

16:15: Oplæg ved tidligere specialestuderende?

16:45: Spørgsmål

// TILMELDING

Kommer snarest!

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside