Webinar - Karriere med psykisk sårbarhed

Er du studerende og lever du med en psykisk sårbarhed eller neurologisk lidelse og er du nysgerrig på, hvordan vejen ud på arbejdsmarkedet kan se ud for dig, så deltag i dette arrangement, hvor du vil få relevant viden og inspiration.

20.01.2020 | Arts Karriere

Dato ons 01 jul
Tid 10:00 12:00
Sted Webinar via Zoom

Er du studerende, og lever du med en psykisk sårbarhed eller neurologisk lidelse? Og er du nysgerrig på, hvordan vejen ud på arbejdsmarkedet kan se ud for dig, så deltag i dette arrangement, hvor du vil få relevant viden og inspiration.

Flere studerende på Aarhus Universitet lever med en psykisk sårbarhed eller en neurologisk lidelse. Til dette arrangement stiller vi skarpt på, hvordan man kan forholde sig til arbejdsmarked og karriere med et sådan udgangspunkt.

Ved arrangementet kan du møde John Andersen, som er ekspert inden for ordninger, du kan benytte dig af som psykisk sårbar, når du skal træde dine skridt på arbejdsmarkedet. Derudover fortæller Cecilie Beck, alumne fra AU, om sin overgang fra studiet til arbejdsmarkedet. Du vil også få input til din jobsøgning fra en karrierekonsulent ved Arts Karriere. 

// DELTAG HER

Webinaret finder sted via zoom, og du skal benytte dette link for at tilgå det - https://aarhusuniversity.zoom.us/j/67088335676

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET ...

  • Indsigt i veje ind på arbejdsmarkedet med psykisk sårbarhed
  • Personlige fortællinger fra alumner

Vi glæder os til at se dig!

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside