Webinar - Karriere med psykisk sårbarhed

Er du studerende og lever du med en psykisk sårbarhed eller neurologisk lidelse og er du nysgerrig på, hvordan vejen ud på arbejdsmarkedet kan se ud for dig, så deltag i dette arrangement, hvor du vil få relevant viden og inspiration.

20.01.2020 | Arts Karriere

Dato tor 25 jun
Tid 14:30 16:30
Sted Webinar via Zoom

Er du studerende, og lever du med en psykisk sårbarhed eller neurologisk lidelse? Og er du nysgerrig på, hvordan vejen ud på arbejdsmarkedet kan se ud for dig, så deltag i dette arrangement, hvor du vil få relevant viden og inspiration.

Flere studerende på Aarhus Universitet lever med en psykisk sårbarhed eller en neurologisk lidelse. Til dette arrangement stiller vi skarpt på, hvordan man kan forholde sig til arbejdsmarked og karriere med et sådan udgangspunkt.

Ved arrangementet vil du få viden og erfaringer fra en alumne med psykisk sårbarhed, der er i job. Du får også et oplæg af John Andersen, som er ekspert inden for ordninger, du kan benytte dig af som psykisk sårbar, når du skal træde dine skridt på arbejdsmarkedet, og derudover vil få input til din jobsøgning fra Mette Busk Sørensen, som er karrierekonsulent ved Arts Karriere.

OBS! Link til mødet kan findes på siden her senest dagen inden arrangementet.

// Efter arrangementet har du fået...

• Indsigt i veje ind på arbejdsmarkedet med psykisk sårbarhed
  • Personlige fortællinger fra alumner

Vi glæder os til at se dig!

// TILMELDING

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside