Kreativ livs- og karrieremestring - Hvordan gør du?

Mange studerende føler sig stressede og udfordret i livet. Det gælder både på studiet, men også som nyuddannet arbejdssøgende. I dette oplæg får du en introduktion til, hvordan du kan arbejde med ’kreativ livs- og karrieremestring’, som består af en kreativ design tilgang og en 4 foci-model. 

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 27. oktober 2022,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

1485-123 - Nobelsalen

I dette oplæg er ’dit indre fokus’ og ’dit ydre praksis/forretningsfokus’ centralt, for hvordan er det lige man finder ud af, hvad man gerne vil? Eller hvilken værdi man kan tilføre virksomheder, organisationer eller verden? Eller hvordan man skaber et bæredygtigt arbejdsliv? 

Kreativ livs- og karrieremestring giver dig viden, redskaber og øvelser til at tænke og handle. Det hjælper dig med, at blive skarpere på at forstå, hvem du er, hvad der er vigtigt for dig og dernæst hvordan du kan tænke mere kreativt i anvendelse af dine kompetencer og kvaliteter, når du dels skal skabe (ny) værdi i verden, men også skabe det arbejdsliv, det passer lige til dig. 

I tidligere forløb har tilbagemeldingerne blandt andet været, at forløbet giver overblik, at man får ’tankerne ud af hovedet’. Nogle beretter sågar, at de har fået øget selvtillid og mere mod på livet. 

 

// ARRANGEMENTET ER FOR...

Alle studerende på Arts uanset semester 

 

Der afholdes efterfølgende en 3-timers workshop hos MA, hvor du vil få en dybere introduktion og hands-on øvelser, som du kan tage med dig videre i dit studie og/eller når du skal ud og søge job