Mød studerende fra andre uddannelser til gratis yoga og mindfulness med Arts Udenfor

Har du lyst til at møde studerende fra andre uddannelser? Og til at komme helt ned i gear? Så kom med, når Arts Udenfor mødes til gratis yoga og mindfulness. Ses vi på mandag?

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Mandag 23. september 2024,  kl. 16:00 - 18:00

Sted

Ude foran Nobelparkens kantine

Arrangør

Arts

Pris

Gratis DKK

Get unplugged!
- Kom med på gåtur, mindfulness og yoga i skoven

Dit hoved har brug for ro. Og det kan naturen hjælpe med. Særligt, når du kombinerer det med bevidst opmærksomhed og bevægelse.

Så kom med på en rolig gåtur fra Nobelparken til skoven, hvor du vil blive guidet igennem mindfulness og yogaøvelser, der styrker din opmærksomhed, kontakten til naturen og dig selv og sænker dit stressniveau. Efter en times tid går vi tilbage til Nobel.

Vi får følgeskab af mindfulness- og yogalærer Camilla Marcinkowski, stifter af CAMA MIND, som guider os igennem øvelserne. Det kræver ingen forudsætninger, heller ikke at du har lavet yoga. Hvis du vil, kan du tage en yogamåtte på ryggen. Men det er ikke nødvendigt. Husk dog tøj til vejret og en ekstra trøje, da der ikke er tale om hård motion, men snarere rolig væren og guidning i bevidst opmærksomhed og bevægelse.

Vi inviterer til to mandag eftermiddage og håber, du deltager i begge. Der vil være forskellige øvelser hver gang, men du behøver ikke at have været med første gang for at få gavn af anden mødegang.

Vel mødt!

Arrangementet er for studerende på Arts. Der er 40 pladser, så tilmelding er påkrævet, men det er ganske gratis. Håber, vi ses. 

De bedste hilsner

Louise, trivselskoordinator på Arts

Find begivenheden på Facebook