AFLYST! Styrk dit CV & din ansøgning

Gode råd til hvordan du gør dit CV attraktivt og din ansøgning målrettet og vedkommende.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 28. november 2019,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

Emdrup, Lokale A403

For at få foden indenfor til en jobsamtale er det afgørende, at du har kendskab til at skabe et stærkt materiale i kraft af en god ansøgning og et stærkt CV. 

I forhold til arrangementet d. 30.10 vil vi til dette arrangement gå endnu mere i dybden med din ansøgning og dit CV, som også har hovedfokus.

Ansøgningen er fremadrettet. Her overbeviser du arbejdsgiveren i et let fortællende sprog om, hvordan du, med dine kompetencer og dit gemyt, vil løse de opgaver, der skal løses, så du bidrager til at skabe værdi på din kommende arbejdsplads.

CV'et er bagudrettet. Her viser du på en kort, overbliksagtig og overskuelig måde din profil frem, og hvad du har lavet erhvervsmæssigt, studiemæssigt, frivilligt og evt. andre relevante interesser.

Hvis du skal fange arbejdsgiverens opmærksomhed, skal din ansøgning og dit CV vise, hvordan du med dine kompetencer, viden og erfaringer kan skabe værdi for din kommende arbejdsplads. Til dette arrangement får du indsigt i hvad du skal lægge vægt på når du skal udarbejde et stærkt ansøgningsmateriale.

Arrangementet afholdes af karrierekonsulent Nanna Heinø Mortensen fra Arts Karriere.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET...

- Indsigt i hvordan du kan styrke dit jobsøgningsmateriale, hvis du fx skal søge praktik, studiejob eller snart dimitterer og skal søge fuldtidsjob.

Vi glæder os til at se dig!

//TILMELDING

Arrangementet er desværre aflyst pga. for få tilmeldte.