Vil du arbejde med klima og bæredygtighed?

Sammen med DM og MA skaber vi rammen for at udforske hvordan du kan arbejde med klima og bæredygtighed med en humanistisk uddannelse.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 29. november 2022,  kl. 15:15 - 17:15

Sted

Lokale: 1441-112 og zoom

Som humanist har du en række kompetencer, som er nødvendige, hvis vi skal lykkes med at skabe et mere bæredygtigt og klimavenligt samfund. Men hvordan finder du ud af, hvor du kan passe ind på arbejdsmarkedet? Og hvordan får du solgt din kombination af kompetencer bedst muligt til din fremtidige arbejdsplads? Til dette arrangement dykker vi ned i arbejdet med klima og bæredygtighed, og hvordan du som humanist har forudsætningerne for at udfylde netop denne type arbejde. 

Vi starter arrangementet med et indblik i hvordan arbejdsmarkedet kan se ud for humanister. Her følger et oplæg om arbejde inden for klima og bæredygtighed. Vi har herudover inviteret et par oplægsholdere med humanistisk baggrund, som i dag arbejder med netop klima og bæredygtighed, til at fortælle om deres egne erfaringer. De vil fortælle om hvordan de landede stillingen og hvordan deres arbejdsdag ser ud. Og så vil de selvfølgelig svare på de spørgsmål, som du brænder inde med. Oplægsholderne bliver annonceret snarest. 

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG DER...

  • Er studerende på Arts uanset semester 

  • Er interesseret i emnet uanset om du er studerende eller ikke 

  • Er nysgerrig på en karrierevej indenfor klima og bæredygtighed 

// PRAKTISK INFORMATION

Der vil være mulighed for at tilgå livestreaming, hvis du ikke har mulighed for at være med fysisk. 

Du vælger ved tilmelding om du ønsker at deltage online eller fysisk.