Vil du være konsulent eller projektleder i det offentlige?

Konsulent, projektleder, AC-fuldmægtig, akademisk medarbejder, generalist osv. Kært barn har mange navne.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 14. marts 2023,  kl. 16:15 - 17:45

Sted

Online

Hvad dækker disse brede jobtitler over og hvilke arbejdsopgaver kan en konsulent og en projektleder sidde med i en offentlig organisation? 

Kom med til arrangement hvor vi sammen med DM og MA udforsker hvad man, som humanist, arbejder med i rollen som konsulent eller projektleder i det offentlige. 

Som humanist har du en række kompetencer, som kan skabe værdi i rollen som konsulent eller projektleder. Især i det offentlige vil du støde på de stillingsbetegnelser. Men hvad betyder det egentlig at være konsulent og projektleder. Hvad er forskellen på de to typer af stillingsbetegnelser? Hvilke opgaver sidder man med som konsulent og projektleder? Og hvorfor er det så, at du som humanist kan være ideel i sådanne stillinger? Til dette arrangement dykker vi ned i netop de spørgsmål, og taler om hvordan du som humanist kan lande sådan en stilling. 

Til arrangementet har vi inviteret Maria Molde, der er chefkonsulent i Skanderborg kommune, hvor hun arbejder med klima og grøn omstilling. Maria er oprindeligt uddannet antropolog og har tidligere arbejdet både i det private, for FN og i NGO-verdenen. Derudover har vi inviteret Niels Neumann, der er uddannet pædagog og kandidat i pædagogisk filosofi. Han er aktiv i Mellemfolkelig Samvirke og miljøorganisation NOAH. Niels vil fortælle om projektledelse og konsulentarbejde i Borgmesterens Afdeling i Aarhus Kommune. Begge vil indvie os i deres erfaringer netop som konsulenter og projektlederne i det offentlige. De vil fortælle om hvordan de landede stillingen og hvordan deres arbejdsdag ser ud. Og så vil de selvfølgelig svare på de spørgsmål, som du brænder inde med.

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG DER ...

Oplægget er målrettet humanister, der er nysgerrige på en karrierevej som projektleder eller konsulent i det offentlige, men alle med interesse er velkommende.