AFLYST! Workshop – På vej videre som cand.it i Digital Design

Jobsøgningsworkshop målrettet specialestuderende på Digital Design (A1, A2 og Audiodesign-linjen), som har afleveret/afleverer speciale denne sommer.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 24. juni 2020,  kl. 10:00 - 12:00

Sted

Zoom

Denne workshop er målrettet specialestuderende på Digital Design (A1, A2 og Audiodesign-linjen), som har afleveret/afleverer speciale denne sommer. Workshoppen vil fokusere på hvad du ved og hvad du kan og give dig nogle værktøjer, som du kan bruge i overgangen fra universitet til arbejdsmarkedet. Vi vil tale om, hvorfor kompetencer er vigtige, og du vil arbejde med at sætte ord på dine kompetencer, både de faglige og personlige, så du får et indblik i, hvad du kan i kraft af din uddannelse. Derudover vil vi øve, hvordan du formidler din faglighed til omverdenen, hvilket du kan bruge i den kommende jobsøgningsproces. Da workshoppen vil veksle mellem kortere oplæg og øvelser skal du være klar på at deltage aktivt i gruppearbejde.

Workshoppen faciliteres af karrierekonsulent fra Arts Karriere, Maija Eklund, og karriere- og uddannelseskonsulent Mathilde Heegaard Jespersen.

Forud for workshoppen skal du afsætte 20 min. til at gennemføre en øvelse. Både øvelsesbeskrivelsen og linket til Zoom vil blive sendt til den mail du tilmelder dig med mandag d. 22 juni.

Så hold øje med din mail, og kontakt os, hvis du mandag eftermiddag ikke har modtaget en mail fra os.

// TILMELDING

AFLYST!

Frist for tilmelding er mandag d. 22. juni kl. 09.00