Ingen nyheder i denne liste

Karrierearrangementer

man 13 sep
15:00-16:30 | Online via Zoom
Target your CV
Would you like to master the skill of writing a noticeable CV for your job applications? This event will improve your competences regardless of your experiences with creating a CV.
tir 14 sep
15:00-16:30 | Online via Zoom - Tilmeldingslink er på vej
Optimer din LinkedIn-profil
Kunne du tænke dig at komme godt i gang med LinkedIn og blive en rutineret LinkedIn-bruger? Dette event vil flytte dine kompetencer, uanset om du netop har oprettet din LinkedIn-profil, eller om du er en øvet bruger af platformen.
ons 15 sep
14:00-15:30 | Online via Zoom
LinkedIn i Jobansøgningen
Ønsker du at blive fortrolig med LinkedIn og blive en rutineret LinkedIn-bruger? Dette event vil flytte dine kompetencer på LinkedIn, uanset om du netop har oprettet din LinkedIn-profil, eller om du er en øvet bruger af platformen.
ons 22 sep
12:00-16:00 | Herning, Denmark
MATCHDAY
Join MATCHDAY and get the chance to meet with up to 15 employers with a specific interest in recruiting students and graduates from Aarhus University, Herning. This is a great opportunity for you to be inspired about your career path and to learn more about specific graduate positions, student jobs and project collaborations. The event is for students at BTECH in Herning.
tor 23 sep
15:00-16:00 | Online
Get ready for Virtual CompanyDATING
Do you feel ready for participating in Virtual CompanyDATING? This event will prepare you technically and make you feel comfortable with every aspect of the content and format before it takes place online.

Viser resultater 1 til 5 ud af 9

1 2 Næste