Ingen nyheder i denne liste

Karrierearrangementer

tir 13 apr
15:00-16:00 | Online via Zoom
Optimize your CV and application
This webinar is for you if you want to optimize your CV and/or application.
ons 14 apr
12:00-16:00 | Online via Zoom
MATCHDAY
Join MATCHDAY and get the chance to meet with up to 12 employers with a specific interest in recruiting students and graduates at Aarhus University, Herning. This is a great opportunity for you to be inspired about your career path and to learn more about specific graduate positions, student jobs and project collaborations. The event is for students at Aarhus University, Herning.
tor 22 apr
15:00-16:30 | Online via Zoom
En fremtid som konsulent?
Er du interesseret i en fremtid som konsulent – eller bare nysgerrig på, hvordan det er at arbejde som konsulent?
ons 28 apr
10:00-13:00 | Online via Zoom
Søg job som kandidatstuderende
Er du snart færdiguddannet og skal i gang med den store jobsøgning? Til dette event med djøf, vil du blive rustet med forskellige metoder og værktøjer til at lande jobbet.
søn 01 aug
10:00-10:00 | From August to January
Future Talent Denmark
Are you Aarhus BSS’s next future talent? Right now, we are looking for qualified applicants to participate in the Future Talent Denmark programme in autumn 2021. This opportunity is for international full-degree students at Aarhus BSS only.