studieportalen for

bacheloruddannelsen

i politik og økonomi

Studieinformation

12.02.2021 | Studerende

Husk at søge om optagelse på kandidatuddannelsen!

Er du 6. semesterstuderende og vil du gerne starte på din kandidatuddannelse efter sommerferien?

10.02.2021 | Studerende

AU afskaffer studieaktivitetskravet på 45 ECTS pr. studieår

Den 1. februar 2021 er studieaktivitetskravet blevet afskaffet for alle uddannelser ved AU. Universitetsledelsen har samtidig valgt, at fastholde en række andre regler for fremdrift.

09.02.2021 | Studerende

Blackboards afløser er på vej til efteråret

Fra efterårssemestret 2021 skifter Aarhus Universitet Blackboard ud med den nye læringsplatform, Brightspace. Lige nu deltager studerende i pilottests af Brightspace på en række fag, og til efterårssemestret får alle AU’s studerende adgang til den nye platform.

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Opslag

21.11.2020 | Opslag

Pris for bedste speciale til Karoline Kolstad

Karoline L. Kolstad har vundet Beskæftigelsesministeriets pris for bedste speciale inden for arbejdsmarkedspolitik.

17.11.2020 | Opslag

Bogomtale: Livet i Magtens Rugekasse

15 forskere (og samtidigt tidligere studerende) fra fem generationer fortæller om deres gang på Institut for Statskundskab i Aarhus. Beretningerne spænder fra statskundskabsstudiets spæde start i 1958 og frem til nu. Det er historien om et succesfuldt studium og et institut i verdensklasse, hvor en del er blevet hængende hele livet fra studerende…

10.09.2020 | Opslag

Maria Søgaard-Nielsen får Dronning Margrethe IIs rejselegat

Maria Søgaard-Nielsen fra statskundskab er én af fire AU-studerende, som får Dronning Margrethe IIs rejselegat. Legatet skal hun bruge til et studieophold ved Deakin University i Australien, hvor hun skal studere international politik og samfundsvidenskabelige metoder.

Karrierearrangementer

tir 09 mar
15:00-16:00 | Online via zoom
Optimer din LinkedIn-profil
Til webinaret vil du blive klogere på, hvordan du kan optimere din LinkedIn profil, så du bliver mere synlig for fremtidige arbejdsgivere.
ons 17 mar
16:00-18:00 | Online
PWC Tax & Legal event
Læser du Cand.jur., Cand.merc.jur., HA(jur.) eller Cand.merc.aud. og drømmer du om en karriere i et af verdens førende konsulenthuse? PwC inviterer til virtuelt karriereevent, hvor du kan blive klogere på dine karrieremuligheder som graduate eller studentermedhjælper i Tax & Legal i Aarhus.
tor 25 mar
15:00-17:00 | Online via Zoom
Juridisk karriere-event
Dette virtuelle event er for dig, som læser jura på bachelor, cand.jur. eller cand.merc.(jur.). Deltag, og bliv klogere på dine karrieremuligheder.