Studiemiljø


De fysiske rammer og det rige foreningsliv på Institut for Statskundskab og Institut for Økonomi sætter sit positive præg på studiemiljøet.

Biblioteket og læsesale

Studerende ved Politik & økonomi har døgnadgang til biblioteket på Bartholins Allé, bygn.1351 og til biblioteket på Fuglesangs Allé. På bibliotekerne finder du både individuelle læsepladser, gruppearbejdspladser, afslapningsområder og undervisningslokaler. Bibliotekerne er nyrenoveret og er med sin funktionelle indretning topmoderne. Gruppearbejdspladserne giver de studerende de bedste muligheder for at samarbejde om opgaver og præsentationer, og de rolige individuelle læsepladser inviterer til fordybelse.

På og omkring instituttetterne findes over 500 læsepladser, som studerende ved Politik & økonomi og det øvrige Aarhus BSS kan benytte.

Kantinen

Samfundsfaglig kantine er placeret i det nordøstlige hjørne af Universitetsparken, og her serviceres studerende og forskere fra både Statskundskab, Psykologi og Jura.

På Fuglesangs Allé tilbyder den nye S bygning (bygning 2610) en helt ny kantine, der køres af de studerendes egen forening (Studenterlauget).

Kantinerne fungerer som samlingssted både i kaffe- og spisepauser, men også i forbindelse med fredagsbarer og fester.

Fredagsbarer og fester

Som studerende ved Politik & økonomi kan du deltage i fredagsbarer og fester ved Statskundskab og Økonomi. I universitetsparken mødes de studerende fredag efter fredag til fredagsbar i Samfundsfaglig kantine. På Fuglesangs Allé mødes de studerende i 'KonverterBar' hver fredag eftermiddag, den ligger i M-loungen på anden sal i bygning 2628 (M).

Læs mere om KonverterBar her: https://www.facebook.com/konverterbar?fref=ts

Hvert semester arrangerer Politologisk Forening fire fester i samfundsfagligkantine, hvor alle statskundskabsstuderende er velkomne.

ØF (Økonomisk Forening) arrangerer også flere fester hvert semester.

Studenterforeninger

Foreningslivet på Statskundskab sprudler, og der er foreninger for enhver smag. Det rige foreningsliv skaber liv på instituttet og giver statskundskabsstuderende mulighed for at engagere sig socialt og fagligt i deres studium. Foreningerne arrangerer alt fra teaterbesøg til fester og foredrag.

Læs her: