Studiemiljø


De fysiske rammer og det rige foreningsliv på Institut for Statskundskab sætter sit positive præg på studiemiljøet.

Biblioteket og læsesale

Studerende ved statskundskab og samfundsfag har døgnadgang til biblioteket på Bartholins Allé, bygn.1351. Her finder du både individuelle læsepladser, gruppearbejdspladser, afslapningsområder og undervisningslokaler. Biblioteket er nyrenoveret og er med sin funktionelle indretning topmoderne. Gruppearbejdspladserne giver de studerende de bedste muligheder for at samarbejde om opgaver og præsentationer, og de rolige individuelle læsepladser inviterer til fordybelse.

På og omkring instituttet findes over 500 læsepladser, som studerende ved statskundskab, samfundsfag og det øvrige Aarhus BSS kan benytte.

Kantinen

Samfundsfaglig kantine er placeret i det nordøstlige hjørne af Universitetsparken, og her serviceres studerende og forskere fra både statskundskab, samfundsfag, psykologi og jura. Kantinen fungerer som samlingssted både i kaffe- og spisepauser, men også i forbindelse med fredagsbarer og fester.

Fredagsbarer og fester

Fredagsbaren er samlingsstedet for de studerende ved Institut for Statskundskab. Her mødes de fredag efter fredag i Samfundsfaglig kantine.

Hvert semester arrangerer Politologisk Forening fire fester i kantinen, hvor alle samfundsfags- og statskundskabsstuderende er velkomne.

Studenterforeninger

Foreningslivet på statskundskab sprudler, og der er foreninger for enhver smag. Det rige foreningsliv skaber liv på instituttet og giver studerende mulighed for at engagere sig socialt og fagligt i deres studium. Foreningerne arrangerer alt fra teaterbesøg til fester og foredrag.

Læs mere om studenterforeningerne på statskundskab