Arrangementer

Karriere-Kickstarter

Er du kandidatstuderende og på vej mod arbejdsmarkedet? Karriere-kickstarter er et tilbud til dig, som gerne vil stå stærkt i din jobsøgning. Tilmeldingsfrist 20. september 2019.

Aarhus Universitet tilbyder i samarbejde med Jobcenter Aarhus et gratis onlineforløb, der giver dig de grundlæggende værktøjer til at imødekomme livet på den anden side af universitetsmurene. Forløbet er skræddersyet, så det nemt kan tilpasses dine studier. Forløbet er målrettet studerende, der er på 2., 3. eller 4. semester af sin kandidatuddannelse.

Du kan vælge mellem to jobsøgningsforløb fra to fremtrædende aktører inden for rekruttering og rådgivning, der hver vil have sine fokusområder:

  • Det ene ved Konsulenthuset Ballisager, der blandt andet kommer omkring de nyeste rekrutteringstendenser; opbygning af ansøgning og CV; etablering af kontakt til virksomheder og institutioner og afklaring på kompetencer og kvalifikationer.
  • Det andet ved konsulent Martabolette Stecher Inst., der gennem sit Sandbox-forløb blandt andet vil fokusere på processen, hvor du arbejder med, hvad der driver dig; hvad du er god til; hvad du gerne vil i forhold til, hvordan du når dit mål og skaber værdi i en organisation.

Begge forløb er onlinekurser, som du kan tage, hvor og hvornår det passer dig. De kører over 10 uger og kræver max. en times arbejde pr. uge. Læs mere på linket, hvor du også kan finde flyers og tilmelde dig det kursus, der er mest relevant for dig. Der er et begrænset antal pladser på begge forløb, som fordeles efter først-til-mølle-princippet, så tag dine studiekammerater i hånden og skynd jer at drage fordel af den gode mulighed!

Karrieredag i Agro Food Park 2019

Den 25. september 2019 klokken 11:30 - 17:00 er der karrieredag i Agro Food Park.

Du kan læse mere på Facebook: https://www.facebook.com/events/429773531088487/. Her vil arrangørerne løbende opdatere programmet og hvilke virksomheder, du kan møde. Der er allerede tilmeldt 24 virksomheder, og hvis du gerne vil deltage fra start 11.30-12.30, så skal du tilmelde dig til srma@agrofoodpark.dk. I det tidsrum byder arrangørerne på lidt at spise og et par korte indlæg fra scenen. 

Møder man op efter 12.30 så er tilmelding ikke nødvendig.

Du kan se den officielle invitation til arrangementet her.


Gratis arrangementer og workshops

Hidtil har vi kunnet tilbyde gratis arrangementer og workshops som

  • LinkedIn - hvad er det, og hvordan bruger jeg det i min jobsøgning?
  • Kend dine kompetencer og målret din karriere - bliv klogere på arbejdsmarkedet inden for det sundheds- og naturvidenskabelige felt.
  • KarriereKickstarter - et samarbejde mellem Aarhus Universitet og Jobcenter Aarhus, hvor studerende har kunnet tilmelde sig et 10-ugers forløb med digital karrieresparring hos enten konsulenthuset Ballisager eller coach Marthabolette Stecher Institute. 

Hold øje her på siden; vi glæder os til at kunne tilbyde jer endnu flere karrierearrangementer.

1444352 / i40