Vil du arbejde med kommunikation og markedsføring?

Kommunikationsmedarbejder, pressechef, Community-manager og webredaktør er bare nogle få af de utallige jobtitler, du kan få på dit visitkort, hvis du arbejder med kommunikation.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 19. april 2023,  kl. 16:15 - 17:45

Sted

1441-113

Sammen med DM og MA udforsker vi, hvordan du kan arbejde med kommunikation og marketing med en humanistisk uddannelse. 

Som humanist har du en række kompetencer, som er nødvendige i kommunikations- og marketingsstillinger. Men hvilke slags stillinger findes der egentlig, og hvad skal du kunne i de stillinger? Og hvordan får du solgt din kombination af kompetencer bedst muligt til din fremtidige arbejdsplads? Til dette arrangement dykker vi ned kommunikation og marketing, og taler om hvordan du som humanist kan lande sådan en stilling. 

Til arrangementet har vi inviteret et par oplægsholdere ind, som i dag arbejder med netop kommunikation og marketing, til at fortælle om deres egne erfaringer. De vil fortælle om hvordan de landede stillingen og hvordan deres arbejdsdag ser ud. Og så vil de selvfølgelig svare på de spørgsmål, som du brænder inde med. Oplægsholderne bliver annonceret snarest.

// DU KAN MØDE

Mark Astrup, der er kommunikationskonsulent i Silkeborg Kommune. Mark har læst Æstetik og Kultur på Arts.

Nicolai Mortensen, der har læst Medievidenskab på Arts, han er Direktør og partner i det menneskelige bureau Texta, der arbejder med kommunikation og markedsføring. Nicolai har derfor erfaring med både at skulle finde vej til jobbet og også med at ansætte. Han ved hvad han selv har brugt for at blive en medarbejder, og hvad han leder efter hos en medarbejder.

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG DER ...

Oplægget er målrettet humanister, der er nysgerrige på en karrierevej inden for kommunikation og marketing, men alle med interesse er velkommende.